Βουλγαρία: Ο αρχηγός της ομάδας ρεζιλεύει συμπαίκτες και προπονητή!

Κώστας Ζάλιαρης
Βουλγαρία: Ο αρχηγός της ομάδας ρεζιλεύει συμπαίκτες και προπονητή!

bet365

Ο Ίβελιν Ποπόφ έσπασε τη σιωπή του αναφορικά με τα όσα είπε στους οπαδούς της Βουλγαρίας στην ανάπαυλα του επεισοδιακού αγώνα με την Αγγλία στη Σόφια και εξέθεσε ανεπανόρθωτα τους συμπαίκτες και τον προπονητή του που... δεν πήραν χαμπάρι τι συνέβαινε.

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Βουλγαρίας, έπειτα από τις δύο διακοπές στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Δευτέρας λόγω της ρατσιστικής επίθεσης των οπαδών προς τους μαύρους παίκτες της Αγγλίας, κατευθύνθηκε στην εξέδρα λίγα δευτερόλεπτα πριν από την έναρξη του δευτέρου μέρους.

Εκεί, η κάμερα τον έπιασε να έχει συνομιλία με τους φίλους της εθνικής Βουλγαρίας, ωστόσο, ο προπονητής της εθνικής ομάδας ανέφερε πως... το μοναδικό για το οποίο θα μπορούσε να μιλήσει ήταν η αγωνιστική εικόνα και το βαρύ σκορ που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο 45λεπτο (4-0 στο ημίχρονο, 6-0 τελικό).

Την ίδια άποψη είχε και ο τερματοφύλακας των Βούλγαρων, Πλάμεν Ίλιεφ που δεν είχε δει ούτε τους ναζιστικούς χαιρετισμούς στην εξέδρα και προφανώς έκλεισε τ' αυτιά του στους ήχους μαϊμούδων, δηλώνοντας ότι «ο κόσμος είχε αρκετά καλή συμπεριφορά και οι Άγγλοι ήταν υπερβολικοί σε όσα έκαναν...».

«Είμαστε 11 από τη μια και 11 από την άλλη στο γήπεδο. Δεν παίζει ρόλο το χρώμα. Δεν είναι πρόβλημα. Όλοι είμαστε το ίδιο. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια στο ποδόσφαιρο. Όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι και πρέπει να σταματήσουμε αυτά τα πολύ άσχημα περιστατικά. Είναι τεράστιο πρόβλημα ο ρατσισμός και ήταν σημαντικό να μιλήσω στους οπαδούς. Τους ανέφερα ότι υπήρχε κίνδυνος οριστικής διακοπής αν έλεγαν κάτι άσχημο έπειτα απ' όσα είχαν ήδη κάνει. Τους μίλησα, το σκέφτηκαν και κατάλαβαν τι συνέβαινε...

Δεν είναι καλό για το ποδόσφαιρο της Βουλγαρίας γιατί αν θέλει να έρθει ένας ποδοσφαιριστής να παίξει στη χώρα μας και ακούσει αυτά τα πράγματα, τότε δεν θα είναι καθόλου καλό».

Διάνοια ο προπονητής του... Για την εμφάνιση της ομάδας τους μίλησε...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα