Γιαννούλης: «Είχαμε φάσεις για 4 και 5 γκολ»

Γιαννούλης: «Είχαμε φάσεις για 4 και 5 γκολ»

Gazzetta team
Γιαννούλης: «Είχαμε φάσεις για 4 και 5 γκολ»

bet365

Ο νεαρός μπακ τόνισε πως η Εθνική μας θα μπορούσε να πετύχει απόψε μία μεγάλη σε έκταση νίκη

Οχι μόνο δίκαιη, αλλά και «φτωχή» σε έκταση χαρακτήρισε ο Γιαννούλης την αποψινή νίκη της Εθνικής μας ομάδας. «Σίγουρα σήμερα ήμασταν κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, μόνο μερικές στιγμές απειληθήκαμε. Κυριαρχήσαμε, είχαμε φάσεις και 4 και 5 γκολ, αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια. Η εμφάνιση σίγουρα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική», είπε αρχικά στο OPEN TV.

Και συνέχισε. «Βαθμολογικά δε λέει κάτι, αλλά ψυχολογικά μας δίνει ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια. Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα, ότι τρέχουμε, αγωνιζόμαστε, δίνουμε τα πάντα στο γήπεδο, είμαστε πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι. Όλα είναι θέμα φιλοσοφίας με τον νέο προπονητή. Ήρθε, μας μίλησε από την αρχή και μας εξήγησε τι θέλει. Μιλήσαμε όλοι και έχουμε καταλάβει ότι η Εθνική ήταν σε σημείο που δεν πήγαινε παρακάτω. Και είπαμε να την φτάσουμε εκεί που ανήκει. Κάνουμε καλή δουλειά στις προπονήσεις και είμαστε στο σωστό δρόμο». Κλείνοντας σχολίασε πως «δεν μπορώ παρά να είμαι περήφανος. Δίνω τον καλύτερο εαυτό μου όπως όλα παιδιά και στόχος μας είναι να πάμε στο Κατάρ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα