Λημνιός: «Εχουμε ομάδα για μεγάλα πράγματα»

Λημνιός: «Εχουμε ομάδα για μεγάλα πράγματα»

Gazzetta team
Λημνιός: «Εχουμε ομάδα για μεγάλα πράγματα»

bet365

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός τόνισε πως η Εθνική μας ομάδα αξίζει και μπορεί να βρίσκεται ψηλά

Εκ των κορυφαίων της Εθνικής μας ήταν σήμερα ο Λημνιός. «Το τελευταίο διάστημα είμαι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Σε αυτή την ηλικία είναι δύσκολο να βρεις ισορροπία. . Θέλω να βελτιώνομαι. Αδικήσαμε τον εαυτό μας στα προηγούμενα παιχνίδια. Είμαστε μία ομάδα με ποιότητα και προσωπικότητα. Ευχαριστούμε τον ελάχιστο κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και όσους μας είδαν από την τηλεόραση. Δείξαμε πως η Εθνική μας είναι για μεγάλα πράγματα. Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα», είπε αρχικά ο νεαρός εξτρέμ στην Cosmote TV.

Και συνέχισε. «Στις προπονήσεις δουλεύω πολύ. Ευχαριστώ τον κόουτς. Πάντα έχουμε την Εθνική μας ψηλά. Θεωρώ πως βοήθησα, αλλά το σημαντικό είναι πως η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και κερδίσαμε. Ημασταν καλοί τακτικά. Είμαστε μία ομάδα που μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο. Η ομάδα απέδωσε το μέγιστο». Κλείνοντας τόνισε πως «μέχρι να δεχθούμε το γκολ είχαμε 3-4 κλασικές ευκαιρίες Μας τιμώρησε η μπάλα. Στο ημίχρονο είπαμε πως δεν αξίζουμε το 1-1. Οτι είμαστε καλύτεροι και έπρεπε να κερδίσουμε με 3 ή και 4 γκολ διαφορά. Εχουμε ποιοτικούς παίκτες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα