Παυλίδης: «Ο Φαν'τ Σιπ θέλει να δει το πάθος που έλειπε από εμάς»

Παυλίδης: «Ο Φαν'τ Σιπ θέλει να δει το πάθος που έλειπε από εμάς»

Gazzetta team
Παυλίδης: «Ο Φαν'τ Σιπ θέλει να δει το πάθος που έλειπε από εμάς»

bet365

Ο Βαγγέλης Παυλίδης ήταν πανευτυχής μετά τη νίκη και το πρώτο του γκολ με την Εθνική και τόνισε πως ο Φαν'τ Σιπ θέλει να δει πίσω στην Εθνική το πάθος που έλειπε τους προηγούμενους μήνες.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Cosmote TV:

«Θέλουμε να είναι χαρούμενος ο κόσμος και γι' αυτό προσπαθούμε».

Για το γκολ: «Περιμένω την πάσα, έκανα την προσποίηση και ευτυχώς σκόραρα. Δεχτήκαμε γκολ στην πρώτη τους φάση, αλλά ευτυχώς στο τέλος κερδίσαμε».

Για το τι έχει αλλάξει στην Εθνική: «Όλα τα παιδιά δείχνουν πάθος για την Εθνική, είναι τιμή μας να βρισκόμαστε εδώ. Δείχνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας».

Για την νέα σελίδα στην Εθνική: «Προσπαθούμε να κάνουμε ένα καινούριο πλάνο, με νέους παίκτες. Θα κρίνει ο προπονητής ποιοι θα είναι εδώ. Δεν υπάρχει άγχος αυτή τη στιγμή, στο μέλλον θα υπάρχει γιατί θα πρέπει να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν».

Για το πόσες μέρες δούλεψαν πάνω σε αυτό το παιχνίδι: «Τις πρώτες μέρες δουλέψαμε στο πλάνο πως θα αμυνθούμε με την Ιταλία, γιατί θέλαμε κι εκεί ένα θετικό αποτέλεσμα, που δυστυχώς δεν ήρθε. Δουλέψαμε ουσιαστικά μια μέρα για το παιχνίδι αυτό».

Για το τι θέλει ο Φαν'τ Σιπ να κάνει στην Εθνική: «Θέλει να δώσει πίσω το πάθος, γιατί πριν δεν είχαμε το πάθος που έπρεπε και το άλλο είναι να δείξουμε τον καλό εαυτό που δείχνουμε στις ομάδες μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα