Φινλανδία – Αρμενία 3-0: Ο Πούκι την οδηγεί στο όνειρο της πρώτης φοράς (vid)

Gazzetta team
Φινλανδία – Αρμενία 3-0: Ο Πούκι την οδηγεί στο όνειρο της πρώτης φοράς (vid)

bet365

Ασταμάτητος, σε τρομερή κατάσταση και με τη Φινλανδία, ο Πούκι έβαλε δύο γκολ, έφτασε τα επτά στα προκριματικά και καθάρισε το 3-0 επί της Αρμενίας.

Σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης η Φινλανδία δεν έχει βρεθεί ποτέ. Μπορεί λοιπόν τώρα να ονειρεύεται. Με το καθαρό 3-0 επί της Αρμενίας, την άφησε στο -5, ενώ συνεχίζει ως 2η πίσω από την Ιταλία, στον δρόμο για το EURO 2020. Η αντίπαλος και της Εθνικής Ελλάδας στον 10ο όμιλο ήταν καθηλωτική, ενώ ο Πούκι που έβαλε δύο γκολ, έφτασε τα επτά συνολικά σε αυτά τα προκριματικά.

Την αρχή έκανε ο Γιένσεν σε φάση από στημένο (31') και μετά ο εκπληκτικά φορμαρισμένος φορ της Νόριτς, πρόσθεσε δύο υπέροχα πλασέ με λομπίτσα (61', 88'). Οι Σκανδιναβοί έχουν βρεθεί ουσιαστικά στο +5 από την ουσιαστική αντίπαλό τους για τη 2η θέση, Βοσνία και ελπίζουν να της κόψει βαθμούς η Ελλάδα αργότερα το βράδυ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα