Πρωθυπουργός Βουλγαρίας: «Σώσαμε τους Εβραίους όταν οι άλλοι τους έκαιγαν»

Πρωθυπουργός Βουλγαρίας: «Σώσαμε τους Εβραίους όταν οι άλλοι τους έκαιγαν»

bet365

Ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, μίλησε με φαρμακερές ατάκες για τον ρατσισμό και την επίθεση που δέχεται η χώρα του μετά τα τραγικά γεγονότα στο Vasil Levski!

Oι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας έκαναν ντου στα κεντρικά γραφεία της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, αφού ερευνούσαν κρούσματα διαφθοράς, αλλά και στημένα παιχνίδια! Τις επόμενες ώρες αναμένεται επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, με τον Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ να δίνει μια πρώτη ασίστ για την παραίτηση του προέδρου της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

«Δεν θα ανεχθούμε τη μη τήρηση των Νόμων στο ποδόσφαιρο. Η σημερινή ήταν μια αντίδραση έπειτα από αρκετό καιρό ερευνών της Υπηρεσίας Κρατικής Ασφάλειας» ήταν το πρώτο σχόλιο του Πρωθυπουργού.


Παράλληλα, χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για όλους αυτούς που «τσουβαλιάζουν» τη Βουλγαρία για μια μερίδα ανεγκέφαλων. Θέλω να ενημερώσω τον Αγγλο Πρέσβη πως δεν συμφωνώ να τοποθετούν τη Βουλγαρία στις χώρες που στηρίζουν τον ρατσισμό. Οι οπαδούς τους πετούν μπανάνες στους καλύτερους παίκτες, όχι εμείς. Αισθανόμαστε ντροπή για αυτή τη μικρή μερίδα, αλλά δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στο Ηνωμένο Βασίλειο να σχολιάζει τη Βουλγαρία με αυτόν τον τρόπο. Είμαστε απέναντι στον ρατσισμό, ποτέ δεν ήμασταν ρατσιστές. Σώσαμε τους Εβραίους όταν οι άλλοι τους έκαιγαν στον φούρνο. Εμείς είμαστε ρατσιστές;» κατέληξε ο Μπόικο Μπορίσοφ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα