Γραμμένος: «Οι αγώνες µε Βοσνία, Φινλανδία και Αρµενία είναι καθοριστικοί για την εµπέδωση της νέας ποδοσφαιρικής λογικής και νοοτροπίας»

Δημήτρης Τομαράς
Γραμμένος: «Οι αγώνες µε Βοσνία, Φινλανδία και Αρµενία είναι καθοριστικοί για την εµπέδωση της νέας ποδοσφαιρικής λογικής και νοοτροπίας»

bet365

Το match programme του αγώνα της Ελλάδας με τη Βοσνία είχε μία τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, σχετικά με την συνέχεια για την Εθνική.
Πιο αναλυτικά:
Φίλες και Φίλοι του Ποδοσφαίρου, μετά την ιδιαίτερη εµπειρία της Ρώµης, η Εθνική µας οµάδα επιστρέφει στο Ολυµπιακό Στάδιο, όπου υποδέχεται τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, στοχεύοντας να δώσει συνέχεια στην εξαιρετικά ελπιδοφόρα αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε κατά της Ιταλίας. Με καινούρια νοοτροπία και αγωνιστική φιλοσοφία, νέους, φιλόδοξους παίκτες που δείχνουν να έχουν το εθνόσηµο ως κεντρική προτεραιότητα και κεντρικό στόχο την παρουσίαση ενός "φρέσκου" και ανταγωνιστικού συνόλου στο Nations League και την προκριµατική φάση του Παγκοσµίου Κυπέλλου του 2022, η οµάδα µας δείχνει ότι βρίσκει τον αγωνιστικό προσανατολισµό της και αξίζει της στήριξης και της εµπιστοσύνης όλων µας.
Οι εντός έδρας αγώνες µε Βοσνία-Ερζεγοβίνη και Φινλανδία και ο ενδιάµεσος στην Αρµενία είναι καθοριστικοί για την εµπέδωση αυτής της νέας ποδοσφαιρικής λογικής και συλλογικής νοοτροπίας που εισάγει στην οµάδα µας το νέο τεχνικό επιτελείο της: αγάπη και σεβασµός στη φανέλα, οµαδικό
πνεύµα, συλλογική προσπάθεια για το αποτέλεσµα. Γι' αυτό σας καλώ και πάλι να υποστηρίξετε αυτή την προσπάθεια των διεθνών παικτών µας. Πέραν του αποτελέσµατος άλλωστε, η Εθνική µας οµάδα αποτελεί υπόθεση όλων µας και πρέπει να είµαστε κοντά της σε κάθε προσπάθεια της, ιδιαίτερα
όταν αυτή εκφράζεται και πλαισιώνεται από τη νέα γενιά των Ελλήνων ποδοσφαιριστών.
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα