Ίλιεφ για ναζί και ρατσισμό: «Υπερβολικοί οι Άγγλοι, ήταν μια χαρά οι οπαδοί»!

Κώστας Ζάλιαρης
Ίλιεφ για ναζί και ρατσισμό: «Υπερβολικοί οι Άγγλοι, ήταν μια χαρά οι οπαδοί»!

bet365

Έπειτα από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Βουλγαρίας που... δεν κατάλαβε τι γινόταν στις εξέδρες, ο τερματοφύλακας της ομάδας, Πλάμεν Ίλιεφ προκάλεσε την κοινή λογική λέγοντας πως η συμπεριφορά του κόσμου ήταν αρκετά καλή!

Επιστροφή στοιχήματος* στον αγώνα Ελλάδα - Βοσνία και αμέρητα ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Είναι ν' απορεί κανείς πως γίνεται με τόσα που είδε όλος ο κόσμος από το βράδυ της Δευτέρας και τα βίντεο που κυκλοφορούν με τους οπαδούς που κάνουν ήχους μαϊμούδων και ναζιστικούς χαιρετισμούς στις εξέδρες του «Βασίλ Λέφσκι», με ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι να έχει διακοπεί δυο φορές, να υπάρχουν πρωταγωνιστές που να κάνουν το μαύρο – άσπρο...

Μετά τον Κρασιμίρ Μπαλάκοφ και τη δήλωση πως «δεν άκουσα τίποτα γιατί ήμουν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι», ήρθε ο τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας της Βουλγαρίας να πει μετά το επιβλητικό πέρασμα των Άγγλων (6-0) από τη Σόφια:

«Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι η συμπεριφορά των οπαδών ήταν αρκετά καλή. Δεν υπήρξε κάτι προσβλητικό όσο μπορούσα ν' ακούσω και νομίζω ότι οι Άγγλοι απλά υπερέβαλαν... Ο κόσμος ήταν σε αρκετά καλά επίπεδα συμπεριφοράς, δεν άκουσα κάτι άσχημο προς τους αντιπάλους μας...».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα