Πάλι στρατιωτικός χαιρετισμός από τους Τούρκους παίκτες! (pics)

Gazzetta team
Πάλι στρατιωτικός χαιρετισμός από τους Τούρκους παίκτες! (pics)

bet365

Oι Τούρκοι έφυγαν με το 1-1 από το Stade de France κόντρα στην Γαλλία και χαιρέτισαν στρατιωτικά, όπως είχαν κάνει και με την Αλβανία για να δείξουν τη στήριξη τους στην εισβολή της χώρας τους στη Συρία.

Η Γαλλία προηγήθηκε στο Stade De France, αλλά η Τουρκία ισοφάρισε με το γκολ του Κάαν Αϊχάν. Οι Τούρκοι πήραν το αποτέλεσμα και πανηγύρισαν με στρατιωτικό χαιρετισμό, κάτι που έκαναν και κόντρα στην Αλβανία. Αυτή η πράξη τους δείχνει ότι στηρίζουν την εισβολή της χώρας τους στη Συρία, εκεί όπου συνεχίζονται οι συγκρούσεις με τους Κούρδους και καθημερινά άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους. Μια κίνηση που συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις και αναμένεται το τι θα κάνει η UEFA. Ο χαιρετισμός έγινε... viral, αλλά απο τους τηλεοπτικούς δέκτες δεν μεταδόθηκε ποτέ! Η εταιρεία παραγωγής επέλεξε να δείξει σε ριπλέι το γκολ των Τούρκων και όχι τους στρατιωτικούς πανηγυρισμούς των ποδοσφαιριστών της. Ο Γκιουνές υπερασπίστηκε τον χαιρετισμό, ο Τσαλχάνογλου το ίδιο, μιας και οι Τούρκοι το έκαναν και μετά το τέλος της αναμέτρησης. Πάλι όμως δεν έπαιξε ποτέ...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα