Μανωλάς: Η Εθνική στη Ρώμη κι αυτός διακοπές στη Βενετία

Gazzetta team
Μανωλάς: Η Εθνική στη Ρώμη κι αυτός διακοπές στη Βενετία

bet365

Ο Κώστας Μανωλάς έμεινε εκτός πλάνων του Φαν'τ Σιπ για το ματς της Εθνικής μας με την Ιταλία και βρήκε ευκαιρία ν' απολαύσει ένα διήμερο με την οικογένειά του στη Βενετία.

Επιστροφή στοιχήματος* στον αγώνα Ουαλία - Κροατία και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Όντας πλέον κάτοικος Νάπολη κι όχι Ρώμης, ο έμπειρος αμυντικός βρήκε ελεύθερο χρόνο για να ξεφύγει και να χαλαρώσει από τις συνεχείς αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Ναι μεν η «γαλανόλευκη» ταξίδεψε στην αιώνια πόλη για το ματς με τους Ιταλούς και ο Μανωλάς – από τη στιγμή που δεν επέστρεψε στην Ελλάδα – θα μπορούσε να έχει κάνει την απόσταση μιας ώρας για να δει από κοντά τους συμπαίκτες του στην Εθνική, παρ' όλα αυτά, επέλεξε οικογένεια και φίλους.

Έτσι, όπως αναφέρει το «Calcio Napoli 24», βρέθηκε στη Βενετία όπου είχε σχεδιάσει να περάσει ολόκληρο το Σαββατοκύριακο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα