Ιταλία: Επίδοση 80ετίας με τον Μαντσίνι στον πάγκο

Ιταλία: Επίδοση 80ετίας με τον Μαντσίνι στον πάγκο

Κώστας Ζάλιαρης
Ιταλία: Επίδοση 80ετίας με τον Μαντσίνι στον πάγκο

bet365

Η νίκη (2-0) της Ιταλίας επί της Ελλάδας έκανε τον Ρομπέρτο Μαντσίνι τον πρώτο προπονητή έπειτα από 80 ολόκληρα χρόνια που καταφέρνει να οδηγήσει τη «σκουάντρα ατζούρα» σε 7 διαδοχικές νίκες εξαιρουμένων των φιλικών!

Ουαλία - Κροατία με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Οι Ιταλοί έφτασαν στο 2-0 επί της «γαλανόλευκης» το βράδυ του Σαββάτου και εξασφάλισαν και μαθηματικά την παρουσία τους στα τελικά του Euro 2020.

Μάλιστα, είναι η μόνη ομάδα μαζί με το Βέλγιο που διατηρούν το απόλυτο στους ομίλους τους στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το επόμενο καλοκαίρι σε 12 μεγάλες πόλεις της γηραιάς ηπείρου.

Οι 7 διαδοχικές νίκες που έχει κάνει η εθνική ομάδα της Ιταλίας, εξαιρουμένων των φιλικών αναμετρήσεων, είναι επίδοση... 80ετίας, αφού, την αμέσως προηγούμενη φορά που η «σκουάντρα ατζούρα» είχε τέτοιο σερί σε ματς υψηλού ανταγωνισμού κι όχι φιλικές αναμετρήσεις, ομοσπονδιακός προπονητής ήταν o Βιτόριο Πότσο!

Εκείνος, είχε γράψει ιστορία όντας ο πρώτος που οδηγούσε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του σε δύο διαδοχικά Παγκόσμια Κύπελλα, το 1934 και το 1938!

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα