Εθνική: Ο Φαν'τ Σιπ ενημέρωσε προσωπικά Μανωλά και Σωκράτη

Εθνική: Ο Φαν'τ Σιπ ενημέρωσε προσωπικά Μανωλά και Σωκράτη

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική: Ο Φαν'τ Σιπ ενημέρωσε προσωπικά Μανωλά και Σωκράτη

bet365

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την πλευρά της ελληνικής Ομοσπονδίας ενημέρωσε προσωπικά τους Μανωλά και Σωκράτη Παπασταθόπουλο για τις μη κλήσεις τους.

Ο Ολλανδός προπονητής τους μετέφερε ότι είναι κάτι προσωρινό. Ότι θέλει να δει και άλλα πρόσωπα. Από εκεί και πέρα δεν είναι σαφές το πως θα λειτουργήσει από το πρόζεκτ από εδώ και πέρα. Πέραν των Μανωλά και Σωκράτη επί προσωπικού από τον Ολλανδό κόουτς ενημερώθηκαν και οι Σάμαρης - Μήτρογλου.

Ο Τοροσίδης είναι πιθανό να θέλει και ο ίδιος να δώσει χώρο στα νέα παιδιά, ο Μήτρογλου που δεν ήταν και σε άλλες κλήσεις δεν έχει προκαλέσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα ενώ για τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Μανωλά είναι η πρώτη φορά που τίθενται εκτός πλάνων. Η ΕΠΟ σε αυτήν την φάση θέλει να στηρίξει απόλυτα τον Φαν'τ Σιπ και όσα κάνει. Πάντως θα πρέπει να υπενθυμιστεί πως τα... σύννεφα με ΕΠΟ & Σωκράτη και Μανωλά είχαν πυκνώσει μετά την ήττα από την Αρμενία στο ΟΑΚΑ και τις δηλώσεις του στόπερ της Άρσεναλ, στις οποίες τότε απάντησε με σκληρό τρόπο ο Άγγελος Αναστασιάδης.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα