Κλήθηκε στην Εθνική ο Λαμπρόπουλος

Gazzetta team
Κλήθηκε στην Εθνική ο Λαμπρόπουλος

bet365

Επιστροφή στην Εθνική ομάδα για τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο οποίος κλήθηκε από τον Τζον Φαν'τ Σιπ για τις αναμετρήσεις με Ιταλία και Βοσνία.

Ο Φαν'τ Σιπ επιφυλάσσει εκπλήξεις στις κλήσεις που θα ανακοινώσει για τα παιχνίδια με Ιταλία και Βοσνία στα προκριματικά του Euro, μιας και αφήνει ηχηρά ονόματα εκτός, όπως εκείνα των Παπασταθόπουλου, Μανωλά, Τοροσίδη και Μήτρογλου μεταξύ άλλων.

Στις κλήσεις που θα ανακοινωθούν θα βρίσκεται το όνομα του Βασίλη Λαμπρόπουλου καθώς όπως ανακοίνωσε η Ντεπορτίβο, ο Έλληνας στόπερ επιστρέφει στην Εθνική ομάδα.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός είχε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής στη φιλική ήττα με 2-0 από τη Σαουδική Αραβία τον Μάιο του 2018, ενώ σε επίσημο ματς είχε αγωνιστεί στην εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Εσθονία, τον Νοέμβριο του 2018 για το Nations League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα