«Σημαντική η συνεισφορά του Τριανταφυλλόπουλου στην Πόγκον, δίκαια στην Εθνική»

«Σημαντική η συνεισφορά του Τριανταφυλλόπουλου στην Πόγκον, δίκαια στην Εθνική»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Σημαντική η συνεισφορά του Τριανταφυλλόπουλου στην Πόγκον, δίκαια στην Εθνική»

bet365

Ο Πολωνός ρεπόρτερ της «Super Express», Γιέρζι Χβάλεκ μιλάει στο gazzetta.gr για τις εμφανίσεις του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου με την Πόγκον, τονίζοντας πως δίκαια κλήθηκε στην Εθνική.

Ο 26χρονος σέντερ μπακ τον περασμένο Ιούνιο πήρε την απόφαση να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στο εξωτερικό με την Πόγκον να του δίνει φανέλα βασικού.

Ο Τριανταφυλλόπουλος έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά καταφέρνοντας να μονιμοποιηθεί στο αρχικό σχήμα της πρωτοπόρου του πολωνικού πρωταθλήματος με τον Τζον Φαν'τ Σιπ εν συνεχεία να τον καλεί για τα ματς του Οκτωβρίου με Ιταλία (12/10) και Βοσνία (15/10) στο πλαίσιο της 5ης και 6ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2020.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πληροφορήθηκε την παρθενική κλήση του στην Εθνική, ενώ βρισκόταν στο αεροπλάνο που μετέφέρε την αποστολή της ομάδας του.

Ο Έλληνας στόπερ, ο οποίος μετράει 9 συμμμετοχές και 1 γκολ με την Πογκόν Σέτσιν έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την πολωνική ομάδα.

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Super Express, Γέρζι Χβάλεκ, ο οποίος καλύπτει το ρεπορτάζ της Πόγκον μίλησε στο gazzetta.gr για τις φετινές εμφανίσεις του Τριανταφυλλόπουλου στην Πολωνία.

«Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος πληροφορήθηκε για την κλήση του στην εθνική Ελλάδας, όταν βρισκόταν στο αεροπλάνο. Η αποστολή της Πόγκον ταξίδευε για το ματς Κυπέλλου κόντρα στη Ρζεζόβ.

Ο Έλληνας αμυντικός αποκτήθηκε τον περασμένο Ιούνιο από την Πόγκον και προσαρμόστηκε άμεσα στη νέα του ομάδα πραγματοποιώντας ένα πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν με την Πόγκον να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του πολωνικού πρωταθλήματος.

Ο Κώστας μάλιστα σκόραρε στην αναμέτρηση κόντρα στη Βίσλα Κρακοβίας, όπου χάρη σε αυτό το γκολ η ομάδα του επικράτησε με 1-0.

Το μοναδικό μεγάλο λάθος που έκανε ήταν στο ματς με την Βίσλα Πλοκ όπου έχασε την μπάλα και ο ποδοσφαιριστής της Βίσλα Πλοκ, Ντομινίκ Φούρμαν σημείωσε το γκολ. Τούτη μάλιστα είναι μοναδική μέχρι στιγμής ήττα της Πόγκον.

Θεωρώ πολύ σημαντική την συνεισφορά του Τριανταφυλλόπουλου στην αμυντική διάταξη της Πόγκον, αφού τα προηγούμενα χρόνια ο σύλλογος αντιμετώπιζε προβλήματα στο κέντρο της άμυνας. Ο Έλληνας στόπερ έχει συνθέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Αυστριακό, Μπένεντικτ Ζεχ, ο οποίος ήρθε στην Άλταχ και δίκαια κλήθηκε στην εθνική Ελλάδας. Θα βαθμολογούσα την μέχρι στιγμής παρουσία του Κώστα στην Πόγκον με 8/10».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα