Bild για Κωνσταντινίδη: «Να σώσει την Ελλάδα από την απόλυτη συντριβή»

Bild για Κωνσταντινίδη: «Να σώσει την Ελλάδα από την απόλυτη συντριβή»

Gazzetta team
Bild για Κωνσταντινίδη: «Να σώσει την Ελλάδα από την απόλυτη συντριβή»

bet365

Ο Κώστας Κωνσταντινίδης έχει αναλάβει από τις 31 Ιουλίου χρέη τεχνικού διευθυντή στην Εθνική ομάδα και η Bild έκανε αφιέρωμα στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή που έπαιξε και σε Χέρτα, Ανόβερο και Κολωνία.

Έχοντας παίξει σε τρεις ομάδες της Γερμανίας, ο Κώστας Κωνσταντινίδης είναι γνωστός στην συγκεκριμένη χώρα και με αφορμή το ότι από τον Ιούλιο είναι ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής μας ομάδας, η Bild ανέφερε σε σχετικό άρθρο: «Το μικρό Λιχτενστάιν ντρόπιασε την Πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 με το 1-1 στην Ελλάδα. Το Euro 2020 χάθηκε για την Ελλάδα. Τώρα, ο πρώην παίκτης της Χέρτα θα προσπαθήσει να σώσει την Ελλάδα από την απόλυτη συντριβή και να τη βοηθήσει να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ.

Ο Έλληνας (38 συμμετοχές με την Εθνική του) ήταν βασικός στη χρυσή ομάδα της Χέρτα, η οποία το 1999 έπαιξε στο Champions League με αντιπάλους μεταξύ άλλων Μπαρτσελόνα, Μίλαν και Τσέλσι. Τώρα έχει νέα καθήκοντα στη χώρα του. Ο Κωνσταντινίδης υπέγραψε συμβόλαιο με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ως τεχνικός διευθυντής. Είναι σχεδόν ο Όλιβερ Μπίερχοφ της Ελλάδας. Για τα επόμενα τρία χρόνια είναι υπεύθυνος για τη δομή όλων των εθνικών ομάδων της Ελλάδας, από την U15 μέχρι τους άνδρες».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα