Ελλάδα - Σάμαρης: «Έχασα τον λογαριασμό από το πόσοι ήρθαν τα τελευταία χρόνια...» (vid)

Gazzetta team
Ελλάδα - Σάμαρης: «Έχασα τον λογαριασμό από το πόσοι ήρθαν τα τελευταία χρόνια...» (vid)

bet365

Για το πρόβλημα να βγει ένα οικογενειακό πνεύμα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και για τις συνεχόμενες αλλαγές σε παίκτες και προπονητές μίλησε ο Ανδρέας Σάμαρης μετά το κάζο με το Λιχτενστάιν!

Μιλώντας στην Cosmote Tv ο άσος της Μπενφίκα τόνισε: «Όλοι είμαστε απογοητευμένοι. Μας άξιζε αυτή η ήττα, γιατί για ήττα πρόκειται αφού δεν μπορέσουμε να βάλουμε 2ο γκολ. Βαρύ το αποτέλεσμα. Για να αλλάξει πρέπει να επιμείνουμε στο νέο σχέδιο που έφερε ο προπονητής, να ακολουθήσουμε πιστά τους κανόνες του και να μην σκύβουμε το κεφάλι. Να κάνει ο καθένας αυτοκριτική και να δούμε την επόμενη μέρα».

Για τα 4 ματς που απομένουν στον όμιλο επισήμανε: «Να βρούμε την όρεξη. Αντιπροσωπεύουμε τους Έλληνες, που δεν τους κάναμε περήφανους τα τελευταία χρόνια. Όσοι θα κληθούν να σηκώσουν κεφάλι και να κάνουν περήφανους τους Έλληνες και την Ελλάδα. Τα 4 ματς που απομένουν θα βοηθήσουν τον προπονητή να προετοιμάσει την ομάδα. Τα προηγούμενα χρόνια αποτύχαμε. Είναι τώρα μια μεταβατική περίοδος. Να είμαστε σαν αδέρφια μέσα στο γήπεδο. Να πεθαίνει ο ένας για τον άλλο και να μην τον κατηγορεί».

Όσο για το τι φταίει και η τελευταία 5ετία είναι ένας διαρκής κατήφορος είπε: «Υπήρξαν πολλές αλλαγές προπονητών που δεν βοήθησαν. Δεν μπορούμε να βγάλουμε το οικογενειακό πνεύμα μέσα στο γήπεδο. Δεν το έχουμε καταφέρει. Έρχονται συνεχώς παίκτες, έχω χάσει τον λογαριασμό πόσοι ήρθαν τα τελευταία χρόνια. Αλλά για παιχνίδια σαν το σημερινό δεν είναι δικαιολογία. Μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ. Είναι κι αυτό μια διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια».


 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα