Ελλάδα - Λιχτενστάιν 1-1: Οι διεθνείς σε «ακτίνες»

Ελλάδα - Λιχτενστάιν 1-1: Οι διεθνείς σε «ακτίνες»

Νίκος Μαρούδας
Ελλάδα - Λιχτενστάιν 1-1: Οι διεθνείς σε «ακτίνες»

bet365

Ακόμα ένα ντροπιαστικό αποτέλεσμα για την Εθνική, που δεν κέρδισε ούτε το Λιχτενστάιν, στο οποίο έδωσε και το πρώτο γκολ στα προκριματικά (19-1). Το gazzetta.gr περνά από... ακτίνες τους διεθνείς σε ακόμα μια ντροπιαστική νύχτα!

Μπάρκας: Για 85 λεπτά ήταν θεατής και στην φάση του γκολ του Λιχτενστάιν δεν ευθύνεται κάπου, μιας και ο Σαλάνοβιτς είχε φύγει από τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά και βρέθηκε απέναντι στον γκολκίπερ της ΑΕΚ.

Μπακάκης: Ήταν ένα εύκολο βράδυ στην άμυνα για τον άσο της ΑΕΚ που δεν φέρει ευθύνη στη φάση του γκολ, ενώ ανέβηκε αρκετές φορές αναζητώντας με σέντρα τον Κουλούρη και τους άλλους συμπαίκτες του που βρίσκονταν κάθε φορά στην αντίπαλη περιοχή.

Μανωλάς: Ο μοιραίος της Εθνικής. Έχασε τον Σαλάνοβιτς, ο οποίος του έφυγε στην πλάτη και δεν μπορούσε να τον πιάσει με τίποτα! Έχει την μεγαλύτερη ευθύνη στη φάση της ισοφάρισης, παίζοντας αρκετά ψηλά και την άμυνα μαζί με τον Παπασταθόπουλο. Εκτός από αυτή τη φάση, στο τέλος του πρώτου μέρους, πάλι από δικό του λάθος το Λιχτενστάιν είχε φτάσει κοντά στο γκολ, αλλά τότε αστόχησε. Σε ένα βράδυ που, εν τέλει, είναι ο μοιραίος της Ελλάδας, είχε ένα δοκάρι στο 52' με ένα τρομερό μακρινό σουτ.

Παπασταθόπουλος: Ο αρχηγός της Εθνικής δεν είχε πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι μέχρι και την φάση του γκολ. Εκεί, η δική του ευθύνη είναι πως παίζει πολύ ψηλά την άμυνα σε ένα παιχνίδι που η Ελλάδα φαίνεται να διαχειρίζεται καλά και να πηγαίνει για τη νίκη έστω και με το φτωχό 1-0.

Τσιμίκας: Αρκετά καλός στα επιθετικά του καθήκοντα. Ήταν συνεχώς στο μισό του Λιχτενστάιν προσπαθώντας να δημιουργήσει απειλές στην αντίπαλη εστία, μιας και στο αμυντικό κομμάτι δεν είχε να αντιμετωπίσει κάτι.

Σάμαρης: Δραστήριος και με αρκετά χιλιόμετρα στο χώρο του κέντρου. Προσπάθησε να περάσει κάποιες μπαλιές στον Κουλούρη χωρίς να τα καταφέρει. Είχε μια καλή παρουσία μέχρι και την φάση του 85ου λεπτού, όταν από δική του λάθος πάσα το Λιχτενστάιν έκλεψε και στη συνέχεια σκόραρε για το 1-1...

Μπουχαλάκης: Αρκετά καλός. Ο κεντρικός χαφ της Εθνικής, ήταν κινητικός και δεν αντιμετώπισε προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι. Στο επιθετικό σκέλος, είχε κάποιες καλές ενέργειες και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Φετφατζίδης: Επέστρεψε στην Εθνική μετά από αρκετό καιρό και είχε μια καλή παρουσία. Απείλησε στο 39' με ωραίο σουτ, όπως και στο δεύτερο ημίχρονο λίγο πριν αποχωρήσει. Εκτός από τις δύο φάσεις αυτές, ήταν δραστήριος και προσπαθούσε να φτιάξει φάσεις για τους συμπαίκτες του.

Βρουσάι: Στην δεύτερη συμμετοχή του με την Εθνική και πάλι ως δεκάρι, ήταν ακόμα πιο κινητικός από το ντεμπούτο του. Προσπάθησε να τροφοδοτήσει τον Κουλούρη και αρκετές φορές τα κατάφερε. Μάλιστα, είχε και την δική του καλή στιγμή στο 52' με ένα ωραίο γυριστό σουτ στη κίνηση.

Μασούρας: Ο κορυφαίος της Εθνικής! Ο άσος του Ολυμπιακού, σημείωσε το παρθενικό του τέρμα με την «γαλανόλευκη» στο 33' ενώ τρία λεπτά αργότερα πλησίασε σε ένα ακόμα πιο όμορφο γκολ, αλλά ο γκολκίπερ του Λιχτενστάιν απέκρουσε εντυπωσιακά. Το ίδιο καλή εικόνα είχε και στο δεύτερο ημίχρονο & ίσως ακόμα καλύτερη! Στο 47', έβγαλε τρομερή σέντρα στον Κουλούρη με τον παίκτη της Τουλούζ να έχει δοκάρι. Έγινε αλλαγή αλλά γενικά προσπάθησε πολύ.

Κουλούρης: Στο 33' έκανε το σουτ από το οποίο ο Μασούρας σκόραρε. Είχε δοκάρι με κεφαλιά στο 47'και γενικά ήταν δραστήριος, όμως το γκολ του έλειψε και πάλι...

Ζέκα: Προσπάθησε να δώσει φρεσκάδα στην Εθνική από την ώρα που μπήκε, αλλά σίγουρα δεν ήταν ο γνωστός Ζέκα...

Παυλίδης: Ο νεαρός επιθετικός δεν φάνηκε ιδιαίτερα. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει ώστε να έρθει ένα δεύτερο τέρμα που θα τελείωνε την υπόθεση νίκη, πριν το Λιχτενστάιν βρει το γκολ της ισοφάρισης.

Γιαννούλης: Ο μπακ του ΠΑΟΚ μπήκε στο παιχνίδι μετά το γκολ της ισοφάρισης και δεν μπορεί να κριθεί.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα