Σα, Σεμέδο και Ολιβέιρα στην προεπιλογή της Πορτογαλίας!

Gazzetta team
Σα, Σεμέδο και Ολιβέιρα στην προεπιλογή της Πορτογαλίας!

bet365

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που ξεχώρισαν στα ματς των προκριματικών του Champions League αλλά και ο Ολιβέιρα της ΑΕΚ βρίσκονται στην προεπιλογή του Φερνάντο Σάντος στην Πορτογαλία για τα προκριματικά του Euro 2020.

Οι Σα και Σεμέδο οδηγούν τους «ερυθρόλευκους» στα playoffs των προκριματικών της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ, ο άσος της ΑΕΚ μεταφέρει στην «Ένωση» ικανότητα και εμπειρίες από το αγγλικό ποδόσφαιρο και την πρωταθλήτρια της Championship, Νόριτς.

Ο Ολιβέιρα, έχει να παίξει στην εθνική ομάδα ανδρών της Πορτογαλίας από το 2012, ενώ, για τον Σεμέδο είναι η πρώτη φορά που συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του ομοσπονδιακού του προπονητή, αν και ακόμα βρίσκονται στην προεπιλογή.

Οι προσεχείς αναμετρήσεις των Ιβήρων είναι με τις Σερβία (στο Βελιγράδι στις 7/9) και Λιθουανία (στο Βίλνιους στις 10/9) για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του επόμενου καλοκαιριού.

Στις 29 ή τις 30 Αυγούστου θα ανακοινωθεί η τελική κλήση του Φερνάντο Σάντος...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα