Εθνική: Ο Γραμμένος επέρριψε ευθύνες στον Αναστασιάδη και ο Αγραφιώτης έκανε επίθεση στον Φύσσα

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική: Ο Γραμμένος επέρριψε ευθύνες στον Αναστασιάδη και ο Αγραφιώτης έκανε επίθεση στον Φύσσα

bet365

Ο Βαγγέλης Γραμμένος έριξε το φταίξιμο για την πορεία της Εθνικής στον Αναστασιάδη και το επιτελείο του ενώ ο Αγραφιώτης εξαπέλυσε επίθεση για τον Φύσσα. Τι είπαν οι Ψαρόπουλος και Δημητρίου για το θέμα προπονητή.
Οι διάλογοι στο Δ.Σ. της ΕΠΟ και για το θέμα της Εθνικής αναμφίβολα είχαν το ενδιαφέρον τους. Μεταξύ άλλων ο Τάκης Αγραφιώτης εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό έκανε την... έκρηξή του για το θέμα του Φύσσα με βαρύτατες κατηγορίες.
«Δεν με ακούτε και γενικά δεν μας ακούτε και συνεχίζετε να κάνετε λάθη. Το πρώτο σας λάθος ήταν που πήρατε την Εθνική από το Καραϊσκάκη. Το 2ο με τον Αναστασιάδη και τώρα με τον Φύσσα. Διέλυσε τον Παναθηναϊκό και τώρα θα κάνει τα ίδια και εδώ», τόνισε ανάμεσα στα άλλα. Πάνω σε αυτό το θέμα, των τεχνικών διευθυντών δηλαδή, ο Δημητρίου ρώτησε «δύο τεχνικούς διευθυντές τι τους θέλουμε;» για να πάρει την απάντηση ότι «είναι και οι δύο χρήσιμοι».
Ο Βαγγέλης Γραμμένος υπογράμμισε από μέρους του πως «το προηγούμενο τεχνικό επιτελείο και ο Αναστασιάδης φταίνε για την πορεία της Εθνικής ομάδας και γι' αυτό παίρνουμε αυτές τις αποφάσεις» ενώ ο Ψαρόπουλος σχολίασε ότι «παίρνουμε έναν προπονητή από το 2ο για να μην πω πιο σωστά από το 3ο ράφι για να προπονεί και να διαχειρίζεται παίκτες από το πρώτο». Ο Γραμμένος σχολίασε πως «εμείς είδαμε το οικονομικό σε σχέση με το τι μπορεί να δώσει και συμφωνήσαμε μαζί του». Ο Δημητρίου από την άλλη πρότεινε πως καλό θα ήταν να μείνει ο Αναστασιάδης για ένα ματς ακόμα, αυτό που έρχεται με την Φινλανδία, όπου εκεί βέβαια κρίνονται πολλά.
- Σε σχέση με τους κανονισμούς και τις αλλαγές η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων θα συνεδριάσει την άλλη εβδομάδα. Η επόμενη Εκτελεστική Επιτροπή θα γίνει στις 2 Σεπτεμβρίου.
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα