Εθνική: Παραμένει προτεραιότητα ο Φαν'τ Σιπ, έπεσε στο τραπέζι και ο Μάγκατ

Εθνική: Παραμένει προτεραιότητα ο Φαν'τ Σιπ, έπεσε στο τραπέζι και ο Μάγκατ

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική: Παραμένει προτεραιότητα ο Φαν'τ Σιπ, έπεσε στο τραπέζι και ο Μάγκατ

bet365

Ο Ολλανδός Τζον Φαν'τ Σιπ συνεχίζει να είναι σε πρώτο πλάνο για τον πάγκο της Εθνικής και τα στελέχη της έχουν ρίξει εκεί το βάρος με κρίσιμες επαφές από την Τετάρτη και μετά. Έπεσε στο τραπέζι και ο ιδιαίτερα ακριβός Φέλιξ Μάγκατ.

Η αρμόδια επιτροπή επί των θεμάτων της Εθνικής μας ομάδας εξακολουθεί να... τρέχει τα ζητήματα του επόμενου τεχνικού αλλά και του νέου τεχνικού διευθυντή.

Ο Φαν'τ Σιπ παραμένει προτεραιότητα για να κλείσει από την ΕΠΟ και στην ελληνική Ομοσπονδία επιβεβαιώνουν ότι έχουν γίνει συζητήσεις σε αυτήν την κατεύθυνση. Το πρότζεκτ αυτό ενδιαφέρει την ΕΠΟ διότι στο επιτελείο του άλλοτε τεχνικού της Τσβόλε υπάρχουν άτομα σαν τον Βίντερ, που μπορούν να βοηθήσουν και στην σωστή αναδιάρθρωση των δομών των μικρών Εθνικών ομάδων. Άρα στην παρούσα φάση ο Ολλανδός κόουτς παραμένει σε πρώτο πλάνο. Επί τάπητος έχουν τεθεί και άλλα ονόματα, όπως του 65χρονου Γερμανού, Φέλιξ Μάγκατ, τον οποίο στο παρελθόν είχε επιχειρήσει να κλείσει η ελληνική Ομοσπονδία δίχως όμως αντίκρισμα. Ωστόσο ο άλλοτε τεχνικός του Μήτρογλου στην Φούλαμ δεν είναι προσιτή λύση από οικονομικής πλευράς. Οι συζητήσεις από την Τετάρτη και μετά θα κορυφωθούν και στόχος είναι το δίδυμο προπονητή - τεχνικού διευθυντή να έχει κλείσει μέχρι το Δ.Σ. της ερχόμενης εβδομάδας.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα