Εθνική: Η επόμενη ημέρα μετά την αποχώρηση του Αναστασιάδη

Εθνική: Η επόμενη ημέρα μετά την αποχώρηση του Αναστασιάδη

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική: Η επόμενη ημέρα μετά την αποχώρηση του Αναστασιάδη

bet365

Τα στελέχη της ΕΠΟ έχουν ξεκινήσει ήδη το... ψάξιμο για τον επόμενο τεχνικό της Εθνικής, ρίχνοντας βάρος και στις αγορές του εξωτερικού και σε χώρες όπως οι Ιταλία, Ισπανία & Πορτογαλία.

Στην ΕΠΟ καιρό τώρα υπάρχουν δύο τάσεις για τον διάδοχο του Αναστασιάδη. Μία για ελληνικές επιλογές τύπου Ουζουνίδη, Δέλλα ή και Χιμένεθ (σ.σ. λόγω της θητείας του στην ΑΕΚ) και η άλλη για ξένο προπονητή.

Σχετικά με την 2η τάση, αυτήν του εξωτερικού, οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην ελληνική Ομοσπονδία έχουν ψαχτεί και στο εξωτερικό και σε αγορές όπως της Ιταλίας (σ.σ. ο Ντι Μπιάτζιο μίλησε στο Gazzetta για αυτό το ενδεχόμενο), όπου σχετικά πρόσφατα οι ιθύνοντες της ΕΠΟ είχαν κάνει κρούση και στον Τζιουζέπε Ιακίνι, καθώς και στην Ισπανία και την Πορτογαλία (σ.σ. διέρρευσε και το όνομα του Ντομίνγκος Πασιένσια, που είχε βρεθεί μία ανάσα από το να κλείσει στον Ολυμπιακό και που ο γιος του είχε περάσει για λίγο από τους Πειραιώτες).

Στον Ιακίνι πάντως είχε προταθεί ένας ρόλος προπονητή με πιο αναβαθμισμένες ευθύνες αλλά τότε δεν είχε... περπατήσει η περίπτωσή του. Από την ΕΠΟ αυτό που συνεχίζει να προκύπτει είναι ότι την Τετάρτη θα υπάρξει η σχετική εισήγηση για τον εκλεκτό. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει το οικονομικό. Το... βαλάντιο για τον νέο τεχνικό δεν είναι μεγάλο και μπορεί να υπάρχει διάθεση για... υπέρβαση με όσο το δυνατόν πιο εγνωσμένης αξίας ξένο τεχνικό, αλλά δεν είναι κάτι τόσο απλό και εύκολο. Στην παρούσα φάση πάντως δεν προκύπτει να υπάρχει Νο1 φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα