Ελλάδα - Ιταλία 0-3: Τα highlights και η κατάσταση στον όμιλο της Εθνικής (vids & pics)

Gazzetta team
Ελλάδα - Ιταλία 0-3: Τα highlights και η κατάσταση στον όμιλο της Εθνικής (vids & pics)

bet365

Δείτε σε βίντεο τα στιγμιότυπα της ήττας της Εθνικής Ελλάδας από την Ιταλία στο ΟΑΚΑ, καθώς και το πώς διαμορφώνεται πλέον η κατάσταση στα προκριματικά του Euro 2020.

Η Ελλάδα δεν τα κατάφερε στο μεγάλο ραντεβού της για τα προκριματικά του Euro 2020 με το φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου. Εμφανίστηκε αδιάβαστη και απροετοίμαστη απέναντι στους Ατζούρι, που προηγήθηκαν 3-0 στο ημίχρονο και έβαλαν από νωρίς τα θεμέλια για τη νίκη, γεγονός που τους επέτρεψε να κατεβάσουν στροφές στη συνέχεια, δίνοντας στους δικούς τους οπαδούς το έναυσμα για να πανηγυρίσουν.

Είναι χαρακτηριστικό πως από τα τέλη του 2005 και μετά η «Σκουάντρα Ατζούρα» έχει σημειώσει 3 ή και περισσότερα γκολ σε επίσημο ματς στο ημίχρονο, κόντρα σε ισάριθμες ομάδες. Η τρίτη είναι η Ελλάδα.

Ελλάδα - Ιταλία 0-3

Ο Μπαρέλα ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ έπειτα από σέντρα του Μπελότι, για να πάρει τη σκυτάλη ο Ινσίνιε και να βάλει το κερασάκι ο Μπονούτσι με κεφαλιά, έπειτα από προώθησή του. Το 3-0 ημίχρονο ήταν αρκετά βαρύ για τον κόσμο, που μετά από καιρό ζέστανε την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα να αποδοκιμάσει στο τέλος του πρώτου μέρους. Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, πως στην εποχή του Άγγελου Αναστασιάδη έχει δεχθεί όλα της τα γκολ στο πρώτο 45λεπτο.

Ελλάδα - Ιταλία 0-3

Το ζητούμενο βέβαια είναι η Ελλάδα να αφήσει πίσω το αρνητικό αποτέλεσμα, καθώς το παιχνίδι που έρχεται με την Αρμενία είναι καθοριστικό για την συνέχεια του ομίλου. Ο Γιώργος Μασούρας έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια, καθώς οι τρεις βαθμοί θεωρούνται επιβεβλημένοι, καθώς σε περίπτωση που η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη δεν καταφέρει να τους πάρει, θα έχει προβλήματα. Κι αυτό γιατί οι νίκες της Ιταλίας και της Φινλανδίας έριξαν στην τρίτη θέση την Εθνική Ελλάδας, που προηγείται στην ισοβαθμία της Βοσνίας λόγω του αποτελέσματος της Ζένιτσα. Στο άλλο ματς, η γαλανόλευκη θέλει νίκη της Ιταλίας επί της Βοσνίας και... θαύμα από το Λιχτενστάιν!

Η επόμενη αγωνιστική (11/06)

ΕλλάδαΑρμενία21.45
ΙταλίαΒοσνία - Ερζεγοβίνη21.45
ΛιχτενστάινΦινλανδία2145

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα