Προβληματισμός στην Εθνική Ισπανίας με Λουίς Ενρίκε

Προβληματισμός στην Εθνική Ισπανίας με Λουίς Ενρίκε

Προβληματισμός στην Εθνική Ισπανίας με Λουίς Ενρίκε

Το σοβαρό προσωπικό πρόβλημα του Λουίς Ενρίκε εξακολουθεί να υφίσταται και στην Εθνική Ισπανίας επικρατεί ένας προβληματισμός για αυτό.

Ο Λουίς Ενρίκε είχε επιστρέψει εσπευσμένα στην Ισπανία από τη Μάλτα αφήνοντας την αποστολή της Εθνικής για το ματς των προκριματικών του Euro 2020 τον Μάρτιο λόγω ενός σοβαρού προσωπικού προβλήματος, όπως είχε ανακοινωθεί τότε.

Σύμφωνα με τη Marca, ωστόσο, το πρόβλημα αυτό παραμένει με τον Λουίς Ενρίκε να βρίσκεται στη Βαρκελώνη όλο αυτό το διάστημα και να εργάζεται ουσιαστικά από το σπίτι του παρακολουθώντας όλα τα παιχνίδια από την τηλεόραση, αλλά έχοντας επαφή με τους συνεργάτες του στην Εθνική.

Μέχρι στιγμής από κανέναν δεν διαρρέεται τι είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Λουίς Ενρίκε, με τον μόνο άνθρωπο που έχει καθημερινή επικοινωνία μαζί του να είναι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες.

Στην Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στηρίζουν απόλυτα τον Λουίς Ενρίκε και θα συνεχίσουν να το κάνουν. Ωστόσο, ανάλογα και με το πως θα εξελιχθεί το πρόβλημα που απασχολεί τον ίδιο, θα έρθει η στιγμή προκειμένου να ξεκαθαρίσει το μέλλον της συνεργασίας, όπως υπογραμμίζει η Marca.

Πάντως τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει καμία απόφαση, ούτε έχει τεθεί θέμα Λουίς Ενρίκε. Όμως ο προβληματισμός δεδομένα υπάρχει για το πως θα κυλήσει το όλο ζήτημα...

Best of internet