Μπασινάς: «Η έλευση του Γιαννακόπουλου έδωσε ώθηση στην Εθνική»

Μπασινάς: «Η έλευση του Γιαννακόπουλου έδωσε ώθηση στην Εθνική»

Gazzetta team
Μπασινάς: «Η έλευση του Γιαννακόπουλου έδωσε ώθηση στην Εθνική»

bet365

Ο Άγγελος Μπασινάς ως μέλος του team της Εθνικής στη νέα προσπάθεια που γίνεται αναφέρθηκε σε αυτό το ξεκίνημα, τον ρόλο του Γιαννακόπουλου και τις αλλαγές καθώς και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο Άγγελος Μπασινάς μίλησε στην εκπομπή «Double» του ARENA FM 89.4. Αναλυτικά όσα είπε:
Για τις τοποθετήσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην εκπομπή του Open, με αφορμή τις αναμετρήσεις της Εθνικής ομάδας: «Όταν έχεις βιώσει μια άσχημη κατάσταση τα προηγούμενα χρόνια, είναι λογικό ο ποδοσφαιριστής να μην έχει την καλύτερη άποψη για την ομάδα. Από τη στιγμή που έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα όμως τώρα, καλό θα είναι να έχουμε υπομονή και να περιμένουμε ώστε να εκφράσουμε μια άποψη. Είπε αυτά που έβλεπε τα προηγούμενα χρόνια, τώρα θα πρέπει να περιμένουμε. Έγινε μια καλή αρχή, όμως έχουμε πάρα πολλή δουλειά ακόμη μπροστά μας, έχουμε πολλά στο μυαλό μας που πρέπει να καταφέρουμε να φτιάξουμε, για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».
Για τη φιλοσοφία του Άγγελου Αναστασιάδη: «Ανάλογα με τους παίκτες που έχει, παίζει κιόλας. Ξέραμε πολύ καλά το 2004 πως μπορούσαμε να παίξουμε, ενώ τώρα τα παιδιά ξέρουν τι μπορούν να κάνουν κάτι καλά. Δεν πρέπει να συγκρίνουμε γενιές. Έχει γίνει ένα καινούριο ξεκίνημα και οργανωτικά, και μέσα στην ομάδα που προσπαθούμε να αλλάξουμε το σκεπτικό των παικτών. Πρέπει να έχουμε χαμηλά τη μπάλα, να δουλεύουμε πολύ και να δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε. Όπως έχει πει κι ο ίδιος, για όλους τους παίκτες που κάνουν καλό πρωτάθλημα, η πόρτα της ομάδας θα είναι ανοικτή. Έχει έναν κορμό ο προπονητής, εγώ συζητώ τα πάντα με τον κόουτς, μπορώ να πω τις απόψεις μου, όμως αυτός θα αποφασίσει στο τέλος. Οφείλεται σε πολλές αλλαγές μέσα στην ομάδα αυτή η βελτίωση που βλέπετε. Η έλευση του Γιαννακόπουλου δίνει ώθηση επίσης, καθώς βλέπουμε και τον σεβασμό που έχουν τα παιδιά προς εμάς. Νιώθουν πιο άνετα οι ποδοσφαιριστές πλέον».
Για το επόμενο ματς με την Ιταλία στις 8/7 και πως οι ποδοσφαιριστές θα κρατηθούν… ζεστοί μετά τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, οπότε και θα έχουν 20 ημέρες απραξίας: «Από ότι φαίνεται ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα παίξουν στον τελικό. Μέχρι 16-17 Μαΐου θα κάνουν προπονήσεις οι ομάδες στην Ελλάδα από όσο ξέρω. Εμείς σκεφτόμαστε από τις 20 μέχρι τις 30 Μαΐου να πάμε να κάνουμε προπόνηση στο εξωτερικό, να παίξουμε μερικά φιλικά, ώστε στις 8 Ιουνίου να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για το ματς με την Ιταλία. Στις 30 Μαΐου περίπου, θα ενσωματωθούν και οι ποδοσφαιριστές που παίζουν στο εξωτερικό».
Για το πρωτάθλημα της Super League: «Η βαθμολογία το δείχνει από μόνη της. Βλέπουμε πράγματα τα οποία έτσι πρέπει να είναι. Νομίζω ότι όλοι έχουν παραδεχθεί ότι ο ΠΑΟΚ είχε την καλύτερη ομάδα, την πιο σταθερή. Το ότι είναι σχεδόν πρωταθλητής, δεν είναι τυχαίο. Η βαθμολογία αντικατοπτρίζει απόλυτα την εικόνα του πρωταθλήματος».
Για τις αναμετρήσεις του Champions League: «Νομίζω ο Άγιαξ έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, είναι δυναμική ομάδα, τρέχει πολύ, όμως η εμπειρία της Γιουβέντους θα κερδίσει την πρόκριση σε αυτό το ζευγάρι. Με την Μπαρτσελόνα και τον αγώνα της κόντρα στην Γιουνάιτεντ, δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός, γιατί είμαι fan της ομάδας του Βαλβέρδε. Η Λίβερπουλ βλέπουμε ότι με τον Κλοπ μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα, μπορεί να διεκδικήσει Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι η μια ομάδα του τελικού πιστεύω».
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα