Τσίμιροτ: «Ο ΠΑΟΚ αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Τσίμιροτ: «Ο ΠΑΟΚ αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα»

bet365

Ο Γκόικο Τσίμιροτ ήταν βασικός στο 2-2 της Ζένιτσα, με τον μέσο της Σταντάρ Λιέγης να αναφέρεται στο ματς της Βοσνίας με την Ελλάδα, αλλά και στην πρώην ομάδα του, τον ΠΑΟΚ.

Ο πρώην μέσος του «Δικεφάλου» στάθηκε στην αποβολή του Πιάνιτς θεωρώντας σημείο κλειδί της αναμέτρησης ανάμεσα στην Βοσνία και την Ελλάδα, ενώ όπως είπε φέτος ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στη Nova ο Βόσνιος άσος:

- Γκόικο υπάρχει στο μυαλό σου εξήγηση για το τι συνέβη στη Βοσνία και ενώ προηγήθηκε 2-0 εν συνεχεία δε μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη έχοντας μεγάλη διαφορά στην εικόνα της από το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο;

«Ναι, έχεις δίκιο. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την αποβολή του Πιάνιτς και παίζοντας με δέκα παίκτες ήταν πολύ δύσκολο να κάνουμε το παιχνίδι μας. Κι αυτό διότι γνωρίζουμε ότι η Ελλάδα είναι μια πολύ καλή ομάδα και το απέδειξε αυτό».

- Πιστεύεις πως μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Ελλάδα αποκτά ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης απέναντι σας μολονότι ακόμα είναι νωρίς;

«Είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο. Εμείς πάντως θα παλέψουμε για να πάρουμε την καλύτερη δυνατή θέση στον όμιλο και να είμαστε εμείς αυτοί που θα πάμε στο EURO του 2020».

- Ο ΠΑΟΚ όπως γνωρίζεις είναι πρώτος στην Ελλάδα και είναι πολύ κοντά στο να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Παρακολουθείς την πορεία του;

«Ναι φυσικά παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ και όποτε μπορώ βλέπω και τα παιχνίδια του και πραγματικά εύχομαι ολόψυχα φέτος να πάρει το πρωτάθλημα διότι παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και το αξίζει».

- Σου λείπει ο ΠΑΟΚ;

«Ναι ναι μου λείπει ο ΠΑΟΚ και μου λείπει πολύ και η Θεσσαλονίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα