Ο αειθαλής Κουαλιαρέλα και τα... μωρά της Ιταλίας (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο αειθαλής Κουαλιαρέλα και τα... μωρά της Ιταλίας (pic)

bet365

Ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής ομάδας της Ιταλίας κι όταν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Serie Α, ορισμένοι από αυτούς που βρίσκονται μαζί του στη «σκουάντρα ατζούρα», ακόμα... μάθαιναν τις πρώτες τους λέξεις.

Ο Κουαλιαρέλα, στις 14 Μαΐου του 2000, σε ματς της Τορίνο απέναντι στην Πιατσέντζα, πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στη Serie A.

Πέρασαν 19 χρόνια από τότε, ο 36χρονος φορ κάνει τρομερά πράγματα τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην Σαμπντόρια, είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, επέστρεψε στην εθνική ομάδα της Ιταλίας έπειτα από περισσότερες από 3.000 μέρες, σκόραρε για να γίνει ο γηραιότερος ever που βρίσκει δίχτυα με την εθνική Ιταλίας και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει διεθνείς που απαρτίζουν μια... ιδιαίτερη πιτσιρικαρία.

Μάλιστα, είναι τρομερό το γεγονός πως όταν ο Κουαλιαρέλα έκανε ντεμπούτο στη Serie A, ο Τζανιόλο και ο Ντοναρούμα ήταν μόλις 1 έτους (!), ο Ρομανιόλι ήταν λίγο μεγαλύτερος στα 5 χρόνια ζωής και ο Μόις Κιν μετρούσε μόλις... 2,5 μήνες!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα