Στην ηλικία και τις διεθνείς συμμετοχές του, ο Μπαπέ είναι ασύγκριτος! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Στην ηλικία και τις διεθνείς συμμετοχές του, ο Μπαπέ είναι ασύγκριτος! (vid)

bet365

Με δυο ασίστ κι ένα γκολ στο 4-0 της Γαλλίας επί της Ισλανδίας, το βράδυ της Δευτέρας, ο Κίλιαν Μπαπέ απλά... συνέχισε το βιολί του, το οποίο έχει αποδείξει πως στην ηλικία του (μόλις 20 ετών) και σε 30 εμφανίσεις με την εθνική ομάδα, αφήνει το στίγμα του σε αυτή την ποδοσφαιρική εποχή!

Το τρομερό παιδί της Παρί, το next best thing του γαλλικού ποδοσφαίρου, αυτός που προτού καλά – καλά ανδρωθεί στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής το περασμένο καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας και έχει κοστίσει 180 εκατομμύρια στην ομάδα του, συνεχίζει απτόητος και ακάθεκτος να κάνει τον κόσμο να δηλώνει εντυπωσιασμένος σε κάθε εμφάνισή του.

Το βράδυ της Δευτέρας, με δυο ασίστ κι ένα γκολ (και μια εντυπωσιακή ραμπόνα λίγο πριν το γκολ του 3ου σκόρερ όλων των εποχών για τους «τρικολόρ», Ολιβιέ Ζιρού) βοήθησε στο 4-0 της Γαλλίας επί της Ισλανδίας για τα προκριματικά του Euro 2020 και απέδειξε ξανά ότι είναι σταλμένος από τον Θεό του ποδοσφαίρου στη Γη...

Στην ηλικία των 20 ετών και 3 μηνών, σε 30 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας της Γαλλίας, απλά... ρίχνει τη σκόνη του στους Μέσι και Κριστιάνο στον ίδιο αριθμό συμμετοχών σε επίπεδο εθνικών ομάδων!

Έχει 12 γκολ, έναντι των 9 που είχε ο Αργεντινός (20 ετών και 11 μηνών με 30 συμμετοχές) και των 11 που μετρούσε ο CR7 (21 ετών 30 παιχνίδια με την Πορτογαλία).

Ο Νεϊμάρ, είχε 17 τέρματα με την εθνική Βραζιλίας όταν συμπλήρωσε 30 αναμετρήσεις, στην ηλικία των 21 ετών και 1 μήνα. ​

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα