Χάντσον – Οντόι: «Με προετοίμασε για τους ρατσιστές ο Στέρλινγκ» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Χάντσον – Οντόι: «Με προετοίμασε για τους ρατσιστές ο Στέρλινγκ» (vid)

bet365

Στα 18 του χρόνια, στην πρώτη του κλήση στην εθνική ομάδα ανδρών της Αγγλίας, ο Χάντσον – Οντόι ήρθε αντιμέτωπος με ρατσιστές οπαδούς στο Μαυροβούνιο, ωστόσο, είχε προετοιμαστεί από τον Ραχίμ Στέρλινγκ που πλέον έχει και ρόλο συμβούλου στους νεότερους διεθνείς των «τριών λιονταριών».

Ο εντυπωσιακός νεαρός εξτρέμ της Τσέλσι που πήρε φανέλα βασικού από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στη νίκη (5-1) στην Ποντγκόριτσα, ανέφερε λίγο μετά το φινάλε της αναμέτρησης κατά την οποία οι ρατσιστικές εκφράσεις από την εξέδρα ήταν ασταμάτητες:

«Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν πουθενά διακρίσεις. Είμαστε όλοι ίσοι. Δεν είναι ωραίο να ακούς τέτοια πράγματα από τους οπαδούς. Είναι απαράδεκτο. Ακούγαμε μαζί με τον Ρόους ήχους μαϊμούς αλλά πρέπει να είμαστε δυνατοί. Μακάρι να είναι καλά και ο Ρόους. Δεν είναι σωστό, εγώ απολάμβανα το ματς, αλλά όπως είπα πρέπει να είμαστε δυνατοί πνευματικά.

Ο Ραχίμ με έπιασε και μου είπε να μη στεναχωριέμαι, ότι ο κόσμος στο ποδόσφαιρο έτσι είναι και ότι πρέπει ν' απολαμβάνω το παιχνίδι. Μιλήσαμε και με τον Ρόους και είπαμε ότι στο ποδόσφαιρο ο κόσμος είναι αγενής και πρέπει να μπλοκάρουμε το μυαλό μας και να συνεχίζουμε. Όπως και να 'χει είναι λάθος και απαράδεκτο να συμβαίνει...».

Διαβάστε επίσης: Η απάντηση του Στέρλινγκ στους ρατσιστές (pic)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα