Τα ανοιχτά μέτωπα για την 11άδα του Αναστασιάδη με Βοσνία!

Δημήτρης Τομαράς
Τα ανοιχτά μέτωπα για την 11άδα του Αναστασιάδη με Βοσνία!

bet365

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Παπασταθόπουλο, παρότι υπάρχουν πιθανότητες να μην προλάβει ούτε τη Βοσνία. Οι σκέψεις και για σχήμα με τρία στόπερ.
Παραμένει - όπως και πριν το ματς με το Λιχτενστάιν - μία πιθανότητα για τον Αναστασιάδη το 3-5-2 ή το 5-3-2 για το παιχνίδι με τους Βόσνιους εκτός έδρας. Σε μία τέτοια περίπτωση εάν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν είναι ΟΚ η τριάδα να είναι με Σιόβα, Κουρμπέλη και Ρισβάνη. Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα περιμένει τον Παπασταθόπουλο μέχρι και αύριο Τρίτη αν και οι πιθανότητες δεν δείχνουν να είναι τόσες πολλές.
Εφόσον πάντως το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής καταλήξει στο 4-2-3-1 (σ.σ. και όχι σε άλλη διάταξη) τότε οι τρεις από τους τέσσερις πίσω θα είναι ο Σιόβας με τους Κούτρη και Μπακάκη και ένας από τους υπόλοιπους διαθέσιμους στόπερ. Ο Βλαχοδήμος θα συνεχίσει βασικός, όπως και οι Ζέκα, Σάμαρης και Φορτούνης. Από εκεί και πέρα ο Μασούρας πήγε καλά και μένει το άλλο άκρο της επίθεσης αλλά και το ποιος εκ των Δώνη - κουλούρη μπορεί να επιλεγεί για μπροστά ελλείψει Μήτρογλου. Με αυτά και με αυτά τα ερωτηματικά είναι αρκετά και ο έμπειρος τεχνικός είναι πιθανό να πάρει τις τελικές του αποφάσεις ακόμα και ανήμερα του αγώνα της Τρίτης. Η εκτίμηση πάντως είναι πως το βασικό σχήμα της Εθνικής θα έχει αλλαγές συγκριτικά με το Λιχτενστάιν - Ελλάδα.
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα