Εθνική Ελλάδας: Πέταξε για Βοσνία (pics)

Gazzetta team
Εθνική Ελλάδας: Πέταξε για Βοσνία (pics)

bet365

Mε νέο πρόσωπο τον Φιόρι Ντουρμισάι, η Εθνική Ελλάδας πέταξε για την Βοσνία εκεί όπου θα δώσει τον δεύτερο αγώνα της για την προκριματική φάση του Euro 2020.

Πρώτος στόχος για την Εθνική, επετεύχθη. Η Ελλάδα ξεκίνησε με νίκη την πορεία της στην προκριματική φάση του Euro2020, επικρατώντας 2-0 του Λιχτενστάιν. Ο βαθμός δυσκολίας όμως ανεβαίνει απότομα, μιας και την Τρίτη το βράδυ η Εθνική καλείται να αντιμετωπίσει ξανά εκτός έδρας την Βοσνία, στην Ζένιτσα.

Με νέο πρόβλημα αυτό του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος υπέστη θλάση στο ματς με τον Λιχτενστάιν, αλλά και με νέο πρόσωπο τον Φιόρι Ντουρμισάι ο οποίος ξεπέρασε το γραφειοκρατικό πρόβλημα και κλήθηκε το Σάββατο η Εθνική πέταξε την Δευτέρα το πρωί για την Βοσνία.

Ολα δείχνουν ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα μπορέσει να δώσει το παρών στο συγκεκριμένο παιχνίδι (προφυλάχθηκε με το Λιχτενστάιν) και θα πάρει θέση στην άμυνα δίπλα στον Δημήτρη Σιόβα (εκτός κι αν ο Αγγελος Αναστασιάδης πάει με 3 στόπερ στο συγκεκριμένο ματς).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα