Προσινέτσκι: «Πρόβλημα για κάθε αντίπαλο η ελληνική ομάδα...»

Gazzetta team
Προσινέτσκι: «Πρόβλημα για κάθε αντίπαλο η ελληνική ομάδα...»

bet365

Ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι κατέστησε ξεκάθαρη την ανάγκη της εθνικής ομάδας της Βοσνίας να προσέξει απέναντι στην Ελλάδα στο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προκριματικά του Euro 2020, το βράδυ της Τρίτης...

Τόσο οι Βόσνιοι, όσο κι η Εθνική μας ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στα προκριματικά του επόμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με τον ομοσπονδιακό κόουτς των Βόσνιων, Προσινέτσκι ν' αναφέρεται στο προσεχές ματς με τη «γαλανόλευκη» και να δηλώνει:

«Κάθε ξεκίνημα είναι δύσκολο και αυτό που μετρά είναι η νίκη. Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι για τους τρεις βαθμούς, καθώς με νίκες ξεκίνησαν η Ιταλία και η Ελλάδα. Ελπίζω και πιστεύω σε μια καλύτερη εμφάνιση στο επόμενο ματς.

Δεν θα είναι εύκολο το έργο μας την Τρίτη, καθώς η ελληνική ομάδα είναι πρόβλημα για κάθε αντίπαλο και παίζει για το αποτέλεσμα. Έχουμε δύο μέρες για να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε. Σίγουρα θα έχουμε κάποιες αλλαγές σε τακτικό επίπεδο και σε παίκτες, για να είμαστε πιο φρέσκοι. Ξεκουράσαμε τρεις παίκτες που σίγουρα θα παίξουν βασικοί και είναι σημαντικοί για μας».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα