Αναστασιάδης: «Ικανοποιημένος από την διάθεση που δείξαμε» (vid)

Gazzetta team
Αναστασιάδης: «Ικανοποιημένος από την διάθεση που δείξαμε» (vid)

bet365

Με τα καλύτερα λόγια για την διάθεση των παικτών του στο ματς με το Λιχτενστάιν μίλησε ο τεχνικός της Εθνικής Άγγελος Αναστασιάδης.

Η Εθνική ξεκίνησε με νίκη τα προκριματικά του Euro 2020 και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Άγγελος Αναστασιάδης μιλώντας στην κάμερα του Open ανέφερε τα εξής: «Βεβαίως είμαι ικανοποιημένος από το ξεκίνημα. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει πιο γρήγορα τις φάσεις και να είχαμε τελειώσει πιο νωρίς με τη νίκη αλλά δεν πειράζει. Είμαι ικανοποιημένος με την διάθεση που έδειξαν τα παιδιά».

Για τον Μήτρογλου: «Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι με την Βοσνία ο Μήτρογλου θα πρέπει να καλέσουμε κάποιον άλλον και να του ευχηθώ γρήγορη ανάρρωση. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για το τι είπε πριν το ματς: «Έχουμε πει πολλά πράγματα με τα παιδιά και στόχος είναι να μπουν μέσα στο γήπεδο και να τα δίνουν όλα και μετά ότι θέλει ο Θεός. Ευχαριστούμε τον Θεό που δεν έχουμε άλλα προβλήματα εκτός του Μήτρογλου και μπορούμε να τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα