Ο Έντι Ρέχα φαβορί για την εθνική Αλβανίας!

Ο Έντι Ρέχα φαβορί για την εθνική Αλβανίας!

bet365

Ο 73χρονος πρώην τεχνικός των Νάπολι, Λάτσιο και Χάιντουκ, Έντι Ρέχα προβάλει ως το μεγάλο φαβορί για να διαδεχθεί τον Κριστιάν Πανούτσι στην εθνική Αλβανίας.

Ο τελευταίος έλυσε την συνεργασία του με την ομοσπονδία της γειτονικής χώρας μετά την ήττα στα Σκόδρα με 2-0 από την Τουρκία.

«Ήταν απόφαση του προέδρου της ομοσπονδίας και πρέπει να την δεχθώ. Ήταν μια φανταστική εμπειρία. Στο τέλος όμως τα αποτελέσματα δεν ήταν θετικά και ο πρόεδρος αποφάσισε να λύσουμε την συνεργασία μας», τόνισε ο Πανούτσι.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδο βρίσκονταν ο βετεράνος Ιταλός προπονητής, Έντι Ρέχα, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για να αναλάβει την εθνική Αλβανίας.

Ο 73χρονος τεχνικός τεχνικός εργάστηκε μεταξύ άλλων σε Βερόνα, Μπολόνια, Λέτσε, Τζένοα, Κατάνια, Κάλιαρι, Νάπολι, Χάιντουκ ενώ τελευταίος σταθμός του ήταν η Αταλάντα την σεζόν 2015/16.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα