Σιόβας στο Open: «Πρέπει να πάμε στο Euro»

Σιόβας στο Open: «Πρέπει να πάμε στο Euro»

Σιόβας στο Open: «Πρέπει να πάμε στο Euro»

Την υποχρέωση των παικτών της Εθνικής Ομάδας να οδηγήσουν την Ελλάδα στο Euro 2020 υπογράμμισε ο Δημήτρης Σιόβας σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο Open.

Την υποχρέωση των παικτών της Εθνικής Ομάδας να οδηγήσουν την Ελλάδα στο Euro 2020 υπογράμμισε ο Δημήτρης Σιόβας σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο Open, που θα προβληθούν λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, κατά τη διάρκεια του pre game show που αρχίζει στις 21:00.

"Έχουμε πίεση γιατί θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Eίμαστε μία καινούργια ομάδα και αυτό μας δυσκολεύει λίγο. Aν παίξουμε έτσι όπως θέλουμε, επιθετικά, μπορούμε να κάνουμε καλή αρχή με νίκη και να πάρουμε ψυχολογία για τη συνέχεια. Πρέπει να βρισκόμαστε στο επόμενο Euro, να φέρουμε ξανά τον κόσμο στο γήπεδο και να αγαπήσει ξανά την Εθνική ομάδα" δήλωσε μεταξύ άλλων ο διεθνής αμυντικός, ο οποίος με δεδομένη την απουσία του Μανωλά και σχεδόν βέβαιο πως ο Αναστασιάδης δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του Παπασταθόπουλου, αναμένεται να βρεθεί στο βασικό σχήμα.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Δημήτρη Σιόβα θα προβληθεί πριν από το παιχνίδι Λιχτενστάιν-Ελλάδα, στην εκπομπή "Στον δρόμο για το Euro 2020" στο Open με την Χριστίνα Βραχάλη, τον Γιώργο Τσαντάκη και καλεσμένο στο στούντιο τον προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο.

Ο αγώνας αρχίζει στις 21:45 και στην περιγραφή θα είναι ο Αλέξης Σπυρόπουλος, στο σχόλιο ο Ντέμης Νικολαϊδης και στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο ο Γρηγόρης Ατρείδης.
 

Best of internet