Αποχώρησε από την Προοδευτική ο αρχηγός Μπαντίκος

Gazzetta team
Αποχώρησε από την Προοδευτική ο αρχηγός Μπαντίκος

bet365

Ο αρχηγός της Προοδευτικής, Γιώργος Μπαντίκος, δεν συνεχίζει πια στην ιστορική ομάδα του Κορυδαλλού, και με δήλωσή του αναφέρθηκε στους λόγους της αποχώρησής του

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Εκπροσωπώντας την ιστορική ομάδα της Προοδευτικής από το 2011 και από τη θέση του αρχηγού τα τελευταία χρόνια, περιμένοντας για να μην υπάρξει αναστάτωση να τελειώσει το παιχνίδι της Κυριακής, σεβόμενος τον κόσμο και μόνο, οφείλω να ανακοινώσω με μεγάλη λύπη την αποχώρησή μου από την ομάδα με την ισχύουσα κατάσταση. Ο κυριότερος λόγος της αποχώρησής μου είναι ότι δεν σεβάστηκαν τον άνθρωπο Γιάννη και δεν εκτίμησαν την προσφορά μου στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια. Θέλησαν, όπως και είπαν, να με βγάλουν στη σέντρα. Σεβόμενος τη βαριά φανέλα που φοράω και τον εαυτό μου, με αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να συνεχίσω. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ πιο αναλυτικά γιατί θα στεναχωρήσω πολύ κόσμο. Ευχομαι η Προοδευτική να ξαναγίνει μεγάλη και να βρει τον δρόμο της. Εις το επανιδείν»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα