Εγκαίνια στο γήπεδο της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο! (pics)

Εγκαίνια στο γήπεδο της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο! (pics)

Gazzetta team
Εγκαίνια στο γήπεδο της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο! (pics)

bet365

Η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου, η ομάδα-καμάρι για το προσφυγικό στοιχείο όχι μόνο της περιοχής, αλλά κι ολόκληρου του Αγρινίου εδώ και μερικούς μήνες «καμαρώνει» για το... ανακαινισμένο «σπίτι της», το οποίο το απόγευμα της Δευτέρας εγκαινιάσθηκε!

Μια ανάγκη πολλών ετών, που την είχαν εκφράσει οι κάτοικοι του Αγίου Κωνσταντίνου, για έναν σύγχρονο κι ασφαλή χώρο άθλησης της νεολαίας έγινε πραγματικότητα και τα μέλη της οικογένειας της ΑΕΚ είχαν την ευκαιρία να το γιορτάσουν με αφορμή τα εγκαίνια που έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας.

Είναι αυτονόητο, πως από αυτά δεν θα μπορούσε να λείπει η εκπροσώπησης της «μάνας» ΑΕΚ, καθώς αυτή εκφράστηκε μέσω αντιπροσωπείας των παλαιμάχων. Φυσικά την παράσταση έκλεψε η παρουσία του θρυλικού Κώστα Νεστορίδη, του παίκτη μύθου όχι μόνο της Ένωσης αλλά και ολόκληρου του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Στα εγκαίνια του γηπέδου, που έγιναν από τον Δήμαρχο Αγρινίου, Γιώργο Παπαναστασίου, έδωσαν το παρών κάτοικοι της περιοχής, μαθητές, αθλητές, φίλαθλοι, χορευτικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι, ενώ... κερασάκι ήταν το φιλικό ανάμεσα στους παλαιμάχους της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου και τους παλαιμάχους της ΑΕΚ Αθηνών!


 

Τελευταία Νέα