Διαστημικά αποδυτήρια επιπέδου Champions League από ομάδα Α' Πειραιά (pics)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Διαστημικά αποδυτήρια επιπέδου Champions League από ομάδα Α' Πειραιά (pics)

bet365

Ο Αετός Κορυδαλλού ξεφεύγει από τα σύνορα του ερασιτεχνικού αθλητισμού, δημιουργώντας υποδομές που θα ζήλευαν και επαγγελματικοί σύλλογοι!

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Δεν είναι τα αποδυτήρια της ΑΕΚ, της Ντόρτμουντ, της Φίτεσε...

Δεν μιλάμε για ομάδα που παίζει σε κάποιο προηγμένο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Πρόκειται για σύλλογο που ανήκει στο πρωτάθλημα της Α' Πειραιά.

Ο Αετός Κορυδαλλού, ύστερα από 10 αγωνιστικές μετράει 13 βαθμούς και είναι στην 7η θέση του πρωταθλήματος.

Οι άνθρωποι της ομάδας μείωσαν το μπάτζετ για μεταγραφές, έδωσαν ευκαιρίες σε νέα παιδιά ώστε χτίσουν μια ομάδα από τα... μπετά, δημιουργώντας παράλληλα συνθήκες αξιοζήλευτες για την κατηγορία και όχι μόνο. Η αρχή έγινε πριν από δύο χρόνια όπου φτιάχτηκαν εντυπωσιακά γραφεία. Σείρα είχαν τα αποδυτήρια.

Πρόθεσή των ανθρώπων του Αετού Κορυδαλλού είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα που μέσα στην επόμενη 5ετία θα διεκδικήσει την άνοδο σε 1-2 κατηγορίες.

Ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Μπούγας είπε στο gazzetta.gr:

«Ο στόχος που είχαμε θέσει είναι να γίνουν γραφεία. Τα καταφέραμε πριν από δύο χρόνια δημιουργώντας έναν χώρο που δύσκολα βρίσκει κανείς όχι μόνο στην κατηγορία αλλά και σε επαγγελματικές ομάδες. Μπορεί να είναι μικρά σε τετραγωνικά αλλά είναι όντως εντυπωσιακά

Μετά, σειρά πήραν τα αποδυτήρια. Είχαμε στόχο και συγκεκριμένο πλάνο: Μειώσαμε το μπάτζετ για φέτος, είχαμε στο πλευρό μας χορηγούς και με τη δική μας συνεισφορά καταφέραμε να ολοκληρώσουμε ένα έργο που ξεκίνησε πριν από 4-5 μήνες. Παραχωρήσαμε στον Δήμο ένα ιδιόκτητο κοντέινερ, που είχαμε για δική μας χρήση. Τονίζω πως το κοντέινερ ήταν δικό μας και δεν άνηκε στο Δήμο όπως συμβαίνει με τις υπόλοιπες ομάδες. Ετσι μας παραχωρήθηκε ο εν λόγω χώρος τον οποίο εκμεταλλευτήκαμε καταλλήλως αξιοποιώντας και χώρους που δεν άλλοι δεν είχαν ιδέα ότι υπήρχαν. Μέσω αρχιτέκτονα έγινε η απαραίτητη μελέτη στατικότητας, γκρεμίσαμε κάποιους τείχους και φτάσαμε στο αποτέλεσμα που βλέπετε. Πρόκειται για σύγχρονα αποδυτήρια, τα οποία είναι αντιγραφή αυτών της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μόνο που εμείς προσθέσαμε μερικά στοιχεία ακόμα και τα κάναμε καλύτερα.

Εχουμε χώρο με πλυντήριο και στεγνωτήριο για τον έφορο, γραφείο προπονητή, γυμναστήριο, χώρο για παγοθεραπεία, μασάζ και ντουζ υπερλούξ.

Πρόκειται για ένα πολύ δαπανηρό έργο, το οποίο αφήνουμε παρακαταθήκη στο σύλλογο. Είμαι στην ομάδα από το 2004, πρωταγωνιστούμε πάντα και θα το κάνουμε αυτό και για τα επόμενα 10 χρόνια. Βάσει σχεδίου και με τους χορηγούς στο πλευρό μας θα έχουμε πετύχει την άνοδο σε 1-2 κατηγορίες. Θέτουμε τις βάσεις για να χτίσουμε αυτό που σας λέω. Και φέτος θα είμαστε ψηλά αλλά από την επόμενη χρονιά θα πρωταγωνιστούμε».

 

Τελευταία Νέα