Τελικός ΕΠΣ Κυκλάδων: Θύελλα Καμαρίου - Πανθηραϊκός 2-2 (4-3 πέναλτι)

Νίκος Μαρούδας
Τελικός ΕΠΣ Κυκλάδων: Θύελλα Καμαρίου - Πανθηραϊκός 2-2 (4-3 πέναλτι)

bet365

Το πρώτο Κύπελλο Κυκλάδων στην ιστορία της κατέκτησε η Θύελλα Καμαρίου η οποία επικράτησε του Πανθηραϊκού στον τελικό στα πέναλτι με 4-3 με το παιχνίδι στα 90 λεπτά και στην παράταση να λήγει ισόπαλο 2-2.

Συγκλονιστικός ήταν ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Κυκλάδων, εκεί που για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού βρέθηκαν αντιμέτωπες δυο ομάδες από την Σαντορίνη. Η Θύελλα Καμαρίου υποδέχτηκε στην έδρα της τον Πανθηραϊκό και επικράτησε στα πέναλτι με 3-2.

Το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Πανθηραϊκού. Μόλις στο 14' άνοιξε το σκορ με τέρμα του Ντούμου, όμως η αντίδραση της Θύελλας δεν άργησε να έρθει. Αρχικά στο 24' ο Ρέτζο με προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε, ενώ στο 40' μετά από λάθος στην άμυνα του Πανθηραϊκού, ο Αρβανίτης έκλεψε και πλάσαρε εύστοχα για το 2-1 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

500+ κορυφαία παιχνίδια καζίνο για ατέλειωτη διασκέδαση. (21+)

Στην επανάληψη, η ομάδα των Φηρών ήταν αναγκασμένη πλέον να επιτεθεί και να βρει τον τρόπο να φτάσει στην ισοφάριση. Αρχικά έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Γκίκα στο 53' και τελικά κατάφερε να βρει το γκολ που έστειλε το παιχνίδι στην παράταση στο 89ο λεπτό όταν ο Κονσταντίνοφ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Θύελλας με κεφαλιά ισοφάρισε.

Στο έξτρα μισάωρο, η γηπεδούχος ομάδα ήταν καλύτερη και θα μπορούσε να τελειώσει τον τελικό δύο φορές στο φινάλε της παράτασης. Ο Εγιουρούμ στο 116' με πλασέ έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Βλαδιανού στο 120'. Η τύχη δεν ήταν με το μέρος της Θύελλας στις δύο αυτές φάσεις, όμως κάτι της χρωστούσε και της το έδωσε στα πέναλτι...

Οι δύο ομάδες λοιπόν οδηγήθηκαν στη ρώσικη ρουλέτα όπου η Θύελλα Καμαρίου κέρδισε και τον τίτλο με 4-3, με τον Φίλων να ευστοχεί στο τελευταίο πέναλτι που εκτελέστηκε από τις δύο ομάδες! Νωρίτερα είχαν ευστοχήσει για τον Πανθηραϊκό οι Κονσταντίνοφ, Λούκας και Μάνιας, ενώ αστόχησαν οι Κεφαλάς και Πολυκράτης. Αντίθετα, για την Θύελλα πριν ο Φίλων ευστοχήσει και δώσει την πρώτη κούπα στην ιστορία της ομάδας του, είχαν ευστοχήσει οι Γιαννής, Ρέτζο, Δαβιλάς, ενώ αστόχησε ο Μαυρομάτης.

Οι συνθέσεις:

Θύελλα Καμαρίου (Κώστας Μιχάλης): Ανδριόλας, Λυγνός, Μαντούσης, Σπανός, Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Γιαννής, Μαυρομάτης, Αποστολίδης, Αρβανίτης

Πανθηραϊκός (Ανδρέας Σκέντζος): Αθανασίου, Τσόπελας, Μπιρμπίλι, Φύτρος, Κεφαλάς, Μάνιας, Κονσταντίνοφ, Ντάγκουα, Ντούμος, Γκίκας, Αγοραστός

 

Τελευταία Νέα