Θύελλα Ραφήνας - Μαρκό 0-0 6-5 (πεν.) (ΕΠΣΑΝΑ)

Gazzetta team
Θύελλα Ραφήνας - Μαρκό 0-0 6-5 (πεν.) (ΕΠΣΑΝΑ)

bet365

Η ομάδα του Σταύρου Ηλιόπουλου πήρε το Κύπελλο στον τελικό της ΕΠΣΑΝΑ στην διαδικασία των πέναλτι παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μανουσάκη.

Ηταν ένα κακό παιχνίδι αλλά ήταν κι ένας συγκλονιστικός τελικό της ΕΠΣΑΝΑ. Ενα ματς που δεν είχε γκολ σε κανονική διάρκεια και παράταση αλλά αποζημίωσε τον κόσμο για τα πέναλτι. Σε αυτά η Θύελλα Ραφήνας ήταν πιο εύστοχη και με συνολικό σκορ 6-5 κατέκτησε το Κύπελλο με αντίπαλο το Μαρκό. Μοιραίος για τους ηττημένους ο Βλάχος ο οποίος στο τελευταίο πέναλτι έστειλε την μπάλα άουτ.

Η Θύελλα Ραφήνας μάλιστα έπαιζε και με δέκα παίκτες μιας και αποβλήθηκε ο Μανουσάκης.

Οι συνθέσεις:
Θύελλα Ραφήνας (Σταύρος Ηλιόπουλος)
: Κατσικάτσος, Ντόσκας, Παπαδόπουλος, Μανουσάκης, Σωτηριάδης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Αράπης (95' Φύτρος, Σουλτανίδης, Δημητρίου (68' Μπουντάκης) (118' Καραπάνος), Ζέκιο (79' Σενέ)
Μαρκό (Γιάννης Μαγγίνας): Κύρκος, Γκριμέκης, Πάντου, Διακρούσης, Κοσμάς (95' Δημητρόπουλος), Ρεντζής, Δημογιάννης, Μάτι (60' Βλάχος), Γκαβασιάδης, Σαντριάς, Μασκλαβάνος

Η διαδικασία των πέναλτι με την Θύελλα Ραφήνας πρώτη να εκτελεί:
Γεραγωτέλλης 1-0
Σαντριάς 1-1
Σενέ 2-1
Γκριμέκης 2-2
Παπαδόπουλος 3-2
Ρεντζής απέκρουσε ο Κατσικάτσος
Καραπάνος απέκρουσε ο Κύρκος
Δημογιάννης 3-3
Χαρακτίδης 4-3
Γκαβασιάδης 4-4
Φύτρος 5-4
Λάπας 5-5
Ντόσκας 6-5
Βλάχος έστειλε την μπάλα άουτ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα