Σταύρου: «Αρνούμαι προτάσεις συνεργασίας με γκρίζους όρους»

Δήμος Μπουλούκος
Σταύρου: «Αρνούμαι προτάσεις συνεργασίας με γκρίζους όρους»

bet365

Ο σοβαρός προπονητής Σταύρος Σταύρου με μεγάλη θητεία σε ομάδες της Ναυπακτίας μιλά για τους λόγους που αποφάσισε να μην εργαστεί φέτος σε ομάδες.

Ο Σταύρος Σταύρου είναι ένας φιλόδοξος προπονητής με αρκετά καλή πορεία στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, με διακρίσεις αλλά και χαμηλό προφίλ, έχοντας επιδείξει πολύ καλή παρουσία μέσω των ομάδων που υπηρέτησε. Ωστόσο τα τελευταία δύο χρόνια απο επιλογή του δεν ασχολείται με κάποιο σωματείο, παρότι έχει περάσει απο Ναυπακτιακό, Ατρόμητο Αντιρρίου, Αρη Αιτωλικού, Ακαδημία Ναυπάκτου, Απόλλων Ευπαλίου και άλλες ομάδες της Ναυπακτίας.

Παρότι είχε προτάσεις δεν βρέθηκε τελικά σε κάποιον πάγκο. Το gazzetta.gr τον ρώτησε και πήρε την απάντηση:

«Υπηρέτησα μέχρι σήμερα το ποδόσφαιρο από πολλές και διαφορετικές θέσεις και αντικειμενικά δημιούργησα με τις αναφορές, που συνοδεύουν την παρουσία μου στον χώρο αυτόν, την δική μου μικρή προσωπική ιστορία. Η σχέση μου με το άθλημα αυτό χρονολογείται απο πολύ μικρό παιδί και τολμώ να πώ ότι καθόρισε και άλλες κρίσιμες επιλογές που έλαβα στην ζωή μου. Γι΄αυτό και δεν αλλοίωσα ποτέ μέχρι σήμερα τα κίνητρα ενασχόλησης με το άθλημα πέραν των αμιγώς αθλητικών ιδεωδών. Όμως οι σταυροϕόροι σήμερα δεν καθορίζουν την γενική κατάσταση και το συνολικό γίγνεσθαι.

Το άθλημα δεν παράγει αθλητές με καθαρές ιδέες, τίμια προσπάθεια και ελαφρά συνείδηση. Παράγει κατά την βούληση των οικονομικών παραγόντων (που τις περισσότερες φορές, ελάχιστη σχέση έχουν με το αθλητικό περιεχόμενου του ποδοσφαίρου), γυμνασμένους εργαζόμενους, που υπό το πρίσμα του βιοπορισμού, υπηρετούν κάθε φορά και διαφορετικά και ποικίλα συμφέροντα.Εγώ, εξακολουθώ να αρνούμαι προτάσεις συνεργασίας με γκρίζους όρους. Παραμένω υπηρέτης του αθλήματος και κυρίως των αξιών του, που δεν αγοράζονται. Απλώς κατακτιούνται μέσω της γνώσης και της σκληρής δουλειάς!»

 

Τελευταία Νέα