ΕΠΟ: Επιστολή του προέδρου Επιτροπής Εφέσεων στον Γραμμένο

ΕΠΟ: Επιστολή του προέδρου Επιτροπής Εφέσεων στον Γραμμένο

Gazzetta team
ΕΠΟ: Επιστολή του προέδρου Επιτροπής Εφέσεων στον Γραμμένο

bet365

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ελληνικής Ομοσπονδίας - για τον οποίο είχε κάνει καταγγελίες η ΠΑΕ Ολυμπιακός - έστειλε επιστολή προς τον Βαγγέλη Γραμμένο και την διοίκηση της ΕΠΟ, ζητώντας διευκρινίσεις που μπορεί να οδηγήσουν στην παραίτησή του.

Στην επιστολή του αξιώνει από την διοίκηση της ΕΠΟ να διερευνηθεί εάν συντρέχει κώλυμα συμμετοχής του στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά την έννοια του άρθρου 57 παραγράφου 7 του ίδιου καταστατικού και τονίζει ότι σε περίπτωση καταφατικής απάντησης η παραίτησή του είναι αυτονόητη. Και αυτό μετά τις καταγγελίες που υπήρξαν από τον Ολυμπιακό για τον ίδιο αλλά και πληροφορίες για την θέση του γιου του σε κανάλι συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη. Στην επιστολή ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Γεράσιμος Διονυσάτος, αναφέρει τα εξής:

Ενόψει δημοσιευμάτων που είδαν το φως της δημοσιότητας και που αφορούν καθαυτή εργασιακή σχέση του υιού μου Δημητρίου Διονυσάτου με το κανάλι ΟΠΕΝ TV, παρακαλώ να με πληροφορήσετε, κατόπιν δικών σας ενεργειών, εάν η εταιρεία που είναι ιδιοκτήτρια του καναλιού ΟΠΕΝ TV υπάγεται στην ομάδα ΠΑΟΚ ΠΑΕ κατά την έννοια του άρθρου 44 παρ. 5 του καταστατικού της ΕΠΟ ώστε καταφατική περίπτωση θα συντρέχει κώλυμα συμμετοχής μου στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά την έννοια του άρθρου 57 παρ 7 του ίδιου καταστατικού. Είναι αυτονόητη η παραίτησή μου σε περίπτωση καταφατικής απάντησης.

Παρακάτω θυμηθείτε σχετικό απόσπασμα των καταγγελιών του Ολυμπιακού μέσω επίσημης ανακοίνωσής του: «Βέβαια, όπως και στην ιστορία με τον Καλπαζίδη έτσι και σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καμία απάντηση δεν έδωσε για τον υπάλληλό της, γιο του παρατηρητή διαιτησίας, κ. Μπίκα. Ούτε φυσικά για τον υπάλληλο του open tv και γιο του δικαστή και προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, της δικαιοσύνης που ο ΠΑΟΚ καλεί να λάβει για ακόμη μια φορά δράση κατά του Ολυμπιακού. Όπως έπραξε και με τις δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων θυρών που μας επέβαλε για τα όσα ισχυρίστηκε ο ΠΑΟΚ στο μεταξύ μας παιχνίδι».

 

Τελευταία Νέα