ΕΠΟ: Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα εξέθεσε FIFA / UEFA και αναμένεται αντίδραση...

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα εξέθεσε FIFA / UEFA και αναμένεται αντίδραση...

bet365

Η πρωτοφανής ενέργεια του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή να αποκρύψει ότι πήρε παραπάνω χρήματα και να στείλει εξώδικο (!) για τα λεφτά που πρέπει να του κρατά η ΕΠΟ είναι μία ιστορία που θα έχει και συνέχεια.
Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από πηγές της ΕΠΟ ο Περέιρα δεν πρόκειται να πάρει ούτε ευρώ παραπάνω από τα συμφωνηθέντα, όπως και να λειτουργήσει. Επίσης οι FIFA / UEFA ήταν ενήμερες και για την επιστολή διαμαρτυρίας του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή και για το εξώδικό του.
Ο Περέιρα δεν φρόντισε ποτέ να ενημερώσει την ΕΠΟ για το λογιστικό λάθος και ότι είχε πάρει παραπάνω χρήματα. Δεν τα γύρισε ποτέ και όταν του έγιναν οι κρατήσεις αντέδρασε με εξώδικο. Το εξώδικό του έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ στις 14.50 την Παρασκευή. Οι FIFA / UEFA έχουν πλήρη εικόνα της κατάστασης και αναμένεται να πάρουν θέση ενώ δεν είχαν απαντήσει και στο αίτημα της ΕΠΟ να καλύπτουν εκείνες τον μισθό του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή. Επίσης θέση και αντίδραση θα υπάρξει και από την ΕΠΟ αφότου εξεταστεί το εξώδικο και από τη νομική της υπηρεσία. Αυτό που έχει κάνει πάντως ο Περέιρα είναι πρωτοφανές και εξέθεσε ανεπανόρθωτα τις FIFA / UEFA για την στήριξη προς το πρόσωπό του.
 

Τελευταία Νέα