Λασκαράκης: «Όταν αναλάβαμε την ΕΠΟ είχε χρέη 13 εκατομμύρια»

Gazzetta team
Λασκαράκης: «Όταν αναλάβαμε την ΕΠΟ είχε χρέη 13 εκατομμύρια»

bet365

Ο παράγοντας της ΕΠΟ, Περικλής Λασκαράκης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τα θέματα της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αλλά και για τον Λευτέρη Αυγενάκη.
Ο Λασκαράκης μίλησε στο Metropolis 95.5 για:
Το ενδεχόμενο να είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ: «Μόνο με χαμόγελο μπορώ να αντιδράσω στα δημοσιεύματα που με θέλουν να είμαι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ. Αυτά προκύπτουν από δημοσιογράφους που δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να μιλήσω μαζί τους αλλά μιλάνε αυτοί για εμένα, πολλές φορές δεν γράφουν σωστά το όνομα μου κίολας. Εγώ έχω αποδείξει πολλές φορές ότι δεν με ενδιαφέρει η δημοσιότητα. Οι εκλογές είναι σε ένα χρόνο από τώρα και στην θέση υπάρχει ο Βαγγέλης Γραμμένος που αγωνίζεται για το καλό της ομοσπονδίας και θεωρώ περιττό οποιαδήποτε άλλη συζήτηση. Δεν αποφεύγω να απαντήσω στο αν θα είμαι εγώ ο επόμενος πρόεδρος, είναι νωρίς ακόμα. Είναι προφανές ότι τώρα υπάρχει στην θέση ο κ. Γραμμένος».
Τον Λευτέρη Αυγενάκη και την διοίκηση της ΕΠΟ: «Ο καθένας όπως και ο κύριος Αυγενάκης είναι ελεύθερος να εκφράσει την γνώμη του όπως ο ίδιος θέλει. Εγώ θα σας πω ότι τα οικονομικά της Ενωσης δεν μπορώ να πω κάποιος να κάνει συνωμοσία γύρω από τα πεπραγμένα στην ΕΠΟ. Το σύνολο του Ελληνικού Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και του επαγγελματικού αναγνώρισαν ότι είμαστε καλή διοίκηση. Επειδή έχω τον ρόλο του ταμεία στην Ενωση, γνωρίζω κάποια πράγματα παραπάνω. Αρχικά δεν έχει ληφθεί κανένα δάνειο από την UEFA και δεν υπάρχει κάποια τέτοια απόφαση ή συζήτηση. Επίσης οι ανησυχίες του κύριου Αυγενάκη δεν με βρίσκουν σύμφωνο καθώς η Ομοσπνδία ανέλαβε το 2017 μία Ενωση με χρέη περίπου 13 εκατομμύρια ευρώ.
Η διοίκηση της εποχής Γραμμένου, βελτίωσε την κατάσταση κατά 4 εκατομμύρια ευρώ. Η οικονομική κατάσταση της Ομοσπονδίας βρίσκεται σε αυτή τη θέση εξαιτίας περιστατικών από προηγούμενες διοικήσει, ενώ εμείς προσπαθούμε να κάνουμε πιο ομαλή την κατάσταση και να λειτουργεί εύρυθμα η Ομοσπονδία».
 

Τελευταία Νέα