Η επιστολή της Μήτση στον Περέιρα για την αφαίρεσή της από τους πίνακες διαιτησίας

Gazzetta team
Η επιστολή της Μήτση στον Περέιρα για την αφαίρεσή της από τους πίνακες διαιτησίας

bet365

Η διεθνής διαιτητής Ευθαλία Μήτση με ανοιχτή της επιστολή σε ΚΕΔ/ΕΠΟ καλεί τον Μέλο Περέιρα να εξηγήσει τους λόγους που το όνομά της δεν συμπεριλαμβάνεται στους νέους πίνακες διαιτητών.

Η Ευθαλία Μήτση τον περασμένο Νοέμβριο μέσα από την κάμερα του gazzetta.gr είχε προχωρήσει σε σοβαρές αποκαλύψεις που προκαλούν ερωτηματικά για τον τρόπο που λειτουργεί η ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Η Ευθαλία Μήτση είχε προχωρήσει σε σοβαρές καταγγελίες, αποκαλύπτοντας το πως είχε αποκλειστεί από τις αγωνιστικές δοκιμασίες, την ώρα που η FIFA είχε στείλει επίσημο έγγραφο στην ΕΠΟ συμπεριλαμβάνοντας την ανάμεσα στις 45 υποψήφιες διαιτητές για το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών του 2019, ενώ είχε επίσης προσφύγει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, παρουσιάζοντας έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η ΕΠΟ/ΚΕΔ μετέφερε παραποιημένα στοιχεία στην UEFA, προκειμένου να την «εξαφανίσει» και από τη διεθνή διαιτησία.

Με ανοιχτή επιστολή της προς ΚΕΔ/ΕΠΟ η Μήτση ζητάει από τον Περέιρα να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο το όνομά της δεν βρίσκεται μέσα στους νέους πίνακες διαιτητών και παράλληλα να της εξηγήσει τον λόγο που της στέρησαν τη δυνατότητα να συμμετάσχει στο πρόσφατο Μουντιάλ Γυναικών στη Γαλλία, ενώ είχε επιλεχθεί ως υποψήφια από τη FIFA.

Αναλυτικά στην ανοιχτή της επιστολή αναφέρει:

Κύριε Περέιρα,

Καθότι μάλλον απαντάτε μόνο σε ανοιχτές επιστολές, επικοινωνώ ξανά μαζί σας, αυτήν τη φορά με ανοιχτή επιστολή ώστε να λάβω επιτέλους απάντηση στις επιστολές που απέστειλα με φαξ προς την ΚΕΔ/ΕΠΟ

στις 5 Οκτωβρίου 2017 με περιεχόμενο: «Παρακαλώ όπως μου γνωστοποιήσετε εγγράφως το λόγο που δε με συμπεριλάβατε στη λίστα των προτεινόμενων διεθνών διαιτητών για το 2018, η οποία κατατέθηκε από την ΕΠΟ στη FIFA το Σάββατο 30/9/2017 και δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στις 4/10/17.»

στις 11 Νοεμβρίου 2018 με περιεχόμενο: «Με έκπληξη διαπίστωσα ότι ενώ το όνομά μου είχε συμπεριληφθεί στον πίνακα διαιτητών 2018/2019, πλέον έχει αφαιρεθεί από αυτούς. Σας παρακαλώ όπως μου απαντήσετε εγγράφως το λόγο για τον οποίο το όνομά μου δεν συμπεριλαμβάνεται στους νέους πίνακες διαιτητών που αναρτήσατε προσφάτως στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ.»

Αναμένω λοιπόν να εξηγήσετε γιατί μετά από τις συμμετοχές μου σε Ολυμπιακούς Αγώνες, 2 Μουντιάλ Γυναικών και 3 ημιτελικούς Champions League Γυναικών μου στερήσατε τη δυνατότητα να συμμετάσχω στο πρόσφατο Μουντιάλ Γυναικών στη Γαλλία ενώ είχα επιλεχθεί ως υποψήφια από τη FIFA.

Επίσης αναμένω να εξηγήσετε γιατί με αφανίσατε κατά σειρά από τη Β΄ εθνική κατηγορία ανδρών στην οποία συμμετείχα από το 2008, τις διεθνείς διοργανώσεις και τελικά ακόμα και από την Α’ εθνική κατηγορία γυναικών. Όταν άλλοι αθλητικοί οργανισμοί προωθούν τις αξιόλογες γυναίκες εσείς καταστρέψατε την καριέρα της μοναδικής ελληνίδας διαιτήτριας που έχει φτάσει στο ανώτατο παγκόσμιο επίπεδο.

Με τιμή,
Ευθαλία Μήτση

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα