Βακάλης στον Χούμπεκ: «Να ανακαλέσετε τα όσα είπατε, διαβάζω και εγώ ότι έρχεστε για παγωτό στην Ελλάδα αλλά δεν το υποστηρίζω»!

Δημήτρης Τομαράς
Βακάλης στον Χούμπεκ: «Να ανακαλέσετε τα όσα είπατε, διαβάζω και εγώ ότι έρχεστε για παγωτό στην Ελλάδα αλλά δεν το υποστηρίζω»!

bet365

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Νίκος Βακάλης, ήρθε σε μεγάλη αντιπαράθεση με τον Χέρμπερτ Χούμπελ για τα όσα είχε πει για εξαρτημένους συμβούλους και άφησε ανοιχτό ακόμα και να κάνει μήνυση!

Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Χούμπελ έθιξε ξανά το ζήτημα των εξαρτημένων παραγόντων με τον Βακάλη να του τονίζει πως δεν μπορεί να λέει κάτι τέτοιο. Ο Αυστριακός διευκρίνισε πως δεν είχε πρόθεση να ειρωνευτεί ή να προσβάλλει κανέναν και ότι «είπα αυτά που έχω διαβάσει στο internet και στα ΜΜΕ».

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Νίκος Βακάλης, από μέρους του επισήμανε ότι «να ανακαλέσετε τα όσα είπατε για τους συμβούλους. Και εγώ διαβάζω ότι έρχεστε για παγωτό στην Ελλάδα αλλά δεν το υποστηρίζω»! Ο Βακάλης είπε την σχετική ατάκα καθώς στο παρελθόν τόσο ο Φούσεκ όσο και ο Χούμπελ είχαν πει σε συνεδριάσεις πως «εμείς δεν θα ερχόμαστε εδώ για παγωτό αλλά για ουσιαστικά θέματα». Ο Βακάλης μάλιστα άφησε ανοιχτό το να κάνει ακόμα και μήνυση στον Αυστριακό αξιωματούχο!

 

Τελευταία Νέα