ΕΠΟ - Βασιλειάδης: Συνάντηση στο Υφυπουργείο για την αναδιάρθρωση!

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ - Βασιλειάδης: Συνάντηση στο Υφυπουργείο για την αναδιάρθρωση!

bet365

Ο νέος και τελευταίος - όπως φαίνεται - κύκλος επαφών Πολιτείας - ποδοσφαιρικών θεσμών για την αναδιάρθρωση θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας στο Υφυπουργείο Αθλητισμού. Το gazzetta.gr θα είναι εκεί και θα σας ενημερώνει.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου με την κοινή παρουσία ανθρώπων από ΕΠΟ και Λίγκα ως γνωστόν πήρε την απόφαση να εισηγηθεί στον Γιώργο Βασιλειάδη την διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Super League με 16 ομάδες για την επόμενη σεζόν παρά το όλο το πλάνο και το πρότζεκτ για 14 και με δημιουργία της Super 2 για την προσεχή χρονιά. Η νέα πρόταση των ποδοσφαιρικών θεσμών είναι να πάει η αναδιάρθρωση για την μεθεπόμενη χρονιά. Η ίδια η Super League έχει διαρρεύσει εδώ και μέρες ότι θα ήθελε κατηγορία με 16 ομάδες εάν δεν θιγούν τα τηλεοπτικά συμφέροντα και δικαιώματα των συμβεβλημένων με την ΕΡΤ ομάδων.

Ο Βασιλειάδης εδώ και μέρες δεν επρόκειτο να αλλάξει στάση και αυτό έδειξε με κάθε τρόπο. Θυμηθείτε εδώ τι είχε τονίσει στους ανθρώπους της Super League στην πρόσφατη συνάντηση των δύο πλευρών. Ωστόσο - όπως είχατε διαβάσει σχετικά - αποφάσισε να δώσει μία σιωπηρή παράταση καθώς υπάρχει και Δ.Σ. της ΕΠΟ για την Τρίτη. Μετά και την σχετική επιστολή της ελληνικής Ομοσπονδίας θα δει την ηγεσία της αλλά και μέλη της ΕΕΠ. Ίσως να υπάρχει και εκπρόσωπος της Λίγκας στην συνάντηση επί της αναδιάρθρωσης που αναμένεται να αρχίσει στις 12 το μεσημέρι στο Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Το gazzetta.gr θα είναι εκεί και θα σας ενημερώνει σχετικά.

 

Τελευταία Νέα