Η έκθεση του Χούμπελ, δύο... κακώς κείμενα και η καθοριστική επαφή του Απριλίου!

Δημήτρης Τομαράς
Η έκθεση του Χούμπελ, δύο... κακώς κείμενα και η καθοριστική επαφή του Απριλίου!

bet365

Ο Αυστριακός πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ θα παραδώσει άμεσα την έκθεσή του για φέτος ως προς το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα δύο θέματα που έχει θίξει και η καθοριστική επαφή του Απριλίου.
Έχουμε φτάσει πολύ κοντά στην στιγμή που Χούμπελ - που πέρυσι είχε εισηγηθεί GREXIT - θα στείλει την τελική του έκθεση - αξιολόγηση για φέτος σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα μετά από αυτό μέσα στον Απρίλιο θα γίνει και μία κομβική επαφή - συνάντηση με FIFA - UEFA και ΕΠΟ στο εξωτερικό και το εάν έχει σημειωθεί βελτίωση ή όχι. Σε αυτήν την περίσταση να υπάρξουν μετά οι ανάλογες δράσεις.
Όπως έχετε ήδη διαβάσει οι ξένοι αξιωματούχοι δεν... χάρηκαν με τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ. Ο ίδιος ο Χούμπελ έχει θίξει δύο θέματα: τη βία αλλά και το bullying στους Έλληνες διαιτητές κυρίως. Υπάρχουν και άλλα ανοιχτά μέτωπα όπως το εάν έχει βελτιωθεί η διαιτησία ή όχι ή χειραγωγημένα ματς στην Football League. Όπως και να έχει πλησιάζει το χρονικό σημείο της τελικής αποτίμησης των εκπροσώπων των FIFA / UEFA στην Ελλάδα για την ΕΠΟ και το ελληνικό ποδόσφαιρο...
 

Τελευταία Νέα