Νικοπολίδης: «Θετικό ότι αντιδράσαμε»

Νικοπολίδης: «Θετικό ότι αντιδράσαμε»

Gazzetta team
Νικοπολίδης: «Θετικό ότι αντιδράσαμε»

bet365

Η ανανεωμένη Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε στο πρώτο τεστ κόντρα στη Σλοβακία, αλλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αντώνης Νικοπολίδης, είχε την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για την ομάδα που χτίζεται. Στα θετικά για τον κόουτς, η αντίδραση των ποδοσφαιριστών του όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Ο Έλληνας τεχνικός, που επελέγη από την UEFA, μαζί με τον Άγγελο Χαριστέα, ως ένας από τους πρεσβευτές του επετειακού Euro 2020 σχολίασε για το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων στη Σλοβακία:

"Ήταν ένα δυνατό τεστ και παρότι αιφνιδιαστήκαμε και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, είναι θετικό ότι τα παιδιά βρήκαν τη δύναμη και αντέδρασαν, έλεγξαν τον αγώνα και ισοφάρισαν το σκορ από 3-1 σε 3-3. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό από το σημερινό παιχνίδι, στο οποίο καταβάλαμε μια σημαντική προσπάθεια. Βγήκαν τα πρώτα συμπεράσματα για αυτή τη νέα ομάδα, σαφώς υπάρχουν πράγματα τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε, και σε αυτά θα επικεντρωθούμε".

Όσο για τη συνέχεια, ο Αντώνης Νικοπολίδης τόνισε:

"Η προσπάθεια συνεχίζεται. Ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για παιδιά που έχουν κάνει όλες κι όλες τρεις προπονήσεις μαζί, οπότε το βάρος θα πέσει στο δέσιμο και στην απόκτηση ομοιογένειας, που είναι το κύριο ζητούμενο. Η Εθνική ομάδα των Ελπίδων έχει δρόμο, πρέπει να έχει δρόμο, και θα δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων τον Ιούνιο και στα υπόλοιπα παιχνίδια της προκριματικής φάσης".

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα