U19: Ελλάδα - Δανία 2-2

Νίκος Μαρούδας
U19: Ελλάδα - Δανία 2-2

bet365

Αν και προηγήθηκε 2-0 στην πρεμιέρα της στην Elite Round κόντρα στη Δανία, η Εθνική Νέων αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2.

Δύο πρόσωπα παρουσίασε η Εθνική Νέων στο ντεμπούτο της στην Elite Round του Euro U19. Το συγκρότημα του Γιάννη Γκούμα, αν και προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, τελικά αναδείχθηκε ισόπαλο 2-2 απέναντι στη Δανία, στο παιχνίδι που έγινε στην Αγγλία.

Η Εθνική, προηγήθηκε στο 19', όταν ο Μπότος ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα των Δανών και ο Τσαούσης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για το 1-0. Στο 28' η Δανία είχε δοκάρι με σουτ του Κάαστρουπ, με την Ελλάδα να βρίσκει κόντρα στη ροή της αναμέτρησης το 2-0! Συγκεκριμένα, στο 37' ο Τσαούσης σέντραρε και ο Μελιόπουλος με κοντινή προβολή έκανε το 2-0 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Εθνική Νέων έπρεπε απλά να διαχειριστεί σωστά αυτό το 2-0 και να μπει με το δεξί στην Elite Round, όμως τίποτα δεν πήγε καλά... Αρχικά στο 60', ο Κάουφμαν με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νικοπολίδη μειώνοντας σε 2-1, ενώ στο 72' ο ίδιος παίκτης μετά από σέντρα του Ντάμσγκααρντ διαμόρφωσε το 2-2.

Από εκεί και πέρα ούτε η Ελλάδα, ούτε η Δανία κατάφεραν να βρουν το γκολ της νίκης με αποτέλεσμα να μείνουν σε αυτό το ισόπαλο 2-2.

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ: Νικοπολίδης, Λύρατζης, Διαμάντης, Μιχαηλίδης, Τσαούσης (81' Γαϊτανίδης), Νεοφυτίδης, Μελιόπουλος (60' Τσιγγάρας), Μπότος, Εμμανουηλίδης, Γκαργκαλατζίδης (71' Λιάβας), Σέχου.

ΔΑΝΙΑ: Μπερνάτ, Λάρσεν, Κλίτεν Λ., Γκούντμαν, Γένσεν Μ., Κρίστενσεν, Μάντσεν, Κλίτεν Ο., Γένσεν Β. (70' Μπίντστρουπ), Κάαστρουπ (55' Νταμσγκάαρντ), Κάουφμαν (75' Χογκχ).

Τα αποτελέσματα:

Αγγλία - Τσεχία 4-1

Ελλάδα - Δανία 2-2

Η βαθμολογία:

1. Αγγλία 3
2. Δανία 1
3. Ελλάδα 1
4. Τσεχία 0

Επόμενη αγωνιστική (23/3):

Ελλάδα – Αγγλία (16:00)

Τσεχία – Δανία (18:30)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα