«Η Ελλάδα θα ανακαινίσει το ΟΑΚΑ και θα αυξηθεί η χωρητικότητα της Τούμπας»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Η Ελλάδα θα ανακαινίσει το ΟΑΚΑ και θα αυξηθεί η χωρητικότητα της Τούμπας»

bet365

Ο πρόεδρος της βουλγαρικής ομοσπονδίας, Μπόρισλαβ Μιχαΐλοφ αποκάλυψε πως η ελληνική πλευρά σκοπεύει να ανακαινίσει το ΟΑΚΑ αλλά και την χωρητικότητα του γηπέδου της Τούμπας.

Ο παλαίμαχος διεθνής γκολκίπερ, ο οποίος εκτελεί χρέη προέδρου της βουλγαρικής ομοσπονδίας, ρωτήθηκε για τα στάδια των τεσσάρων βαλκανικών χωρών που σκοπεύουν να διεκδικήσουν από κοινού το Euro 2028 και το Μουντιάλ 2030.

Ο Μιχαΐλοφ έκανε ειδική μνεία στα ελληνικά γήπεδα τονίζοντας πως το ΟΑΚΑ θα ανακαινιστεί δίχως να διευκρινίσει εάν πρόκειται για το πρότζεκτ που εκπονείται μέσω του Athens Alive, αλλά και πως ο ΠΑΟΚ έχει αναλάβει την επέκταση της χωρητικότητας της Τούμπα.

«Δεν είμαι σε θέση να κάνω εκτιμήσεις για τους συναδέλφους μου και τις χώρες τους. Νομίζω όμως πως η Ρουμανία είναι πιο έτοιμη καθώς θα φιλοξενήσει τέσσερα παιχνίδια για το Euro 2020.

Έχουν νέα στάδια σε Βουκουρέστι, Κραϊόβα. Η Σερβία έχει πολλά πρότζεκτ. Προχωρούν στην κατασκευή ενός νέου εθνικού σταδίου με εγγυημένη χρηματοδότηση. Οι Έλληνες θα ανακαινίσουν το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και ο ΠΑΟΚ θα αυξήσει την χωρητικότητα της Τούμπας. Επίσης υπάρχει ένα καινούργιο γήπεδο στην Κρήτη. Αν και δεν ακούγεται ευχάριστο η Βουλγαρία είναι στη χειρότερη θέση».

 

Τελευταία Νέα